De la cumpararea masini septembrie 2011 am observat balti de ulei in zona injecotarelor mecanici de la un service de cartier au spus ca curge din cauza unor garnituri de etansare"asa numitele oringuri" au fost inlocuite zona curatata, intradevar cele vechi erau aproape rupte,dar dupa schimbarea oringurilor la 2000 km a aparut aceiasi problema in jurul injectoarelor 1 si 2 m-am apucat sa suflu cu aer comprimat in jurul lor pentru a curata zona cursese in jur de 50 ml de ulei,de la curatare am observat ca daca schimb treptele peste 3000-4000rpm mai sport in 500 km este la fel iar daca merg pana in 2500rpm apare mult mai greu cam la 1500km.am tot cautat pe forumul acesta si pe altele dar nu am gasit nimic mai toti au curgeri in zona turbinei si a furtunelor legate de aceasta.
Am tot urmarit si am incercat sa vad daca curge din alta parte dar nimic in zona A(legatura dintre conducte) si C(epuratorul) este curat
va rog ajutati-ma
Imi cer scuze de poze sunt luate dupa google cand o sa am timp o sa pun si niste poze reale