Ajutor scurgere de ulei langa injecor

Scrie răspuns
mircea21
Numar Inmatriculare: b 777 asa

Ajutor scurgere de ulei langa injecor

Mesaj de mircea21 »

De la cumpararea masini septembrie 2011 am observat balti de ulei in zona injecotarelor mecanici de la un service de cartier au spus ca curge din cauza unor garnituri de etansare"asa numitele oringuri" au fost inlocuite zona curatata, intradevar cele vechi erau aproape rupte,dar dupa schimbarea oringurilor la 2000 km a aparut aceiasi problema in jurul injectoarelor 1 si 2 m-am apucat sa suflu cu aer comprimat in jurul lor pentru a curata zona cursese in jur de 50 ml de ulei,de la curatare am observat ca daca schimb treptele peste 3000-4000rpm mai sport in 500 km este la fel iar daca merg pana in 2500rpm apare mult mai greu cam la 1500km.am tot cautat pe forumul acesta si pe altele dar nu am gasit nimic mai toti au curgeri in zona turbinei si a furtunelor legate de aceasta.
Am tot urmarit si am incercat sa vad daca curge din alta parte dar nimic in zona A(legatura dintre conducte) si C(epuratorul) este curat
va rog ajutati-ma
Imi cer scuze de poze sunt luate dupa google cand o sa am timp o sa pun si niste poze reale
Imagine

Imagine
Niculae Marian
Numar Inmatriculare: OT29NMG

Re: Ajutor scurgere de ulei langa injecor

Mesaj de Niculae Marian »

sunt 8 oringuri 4 de admisie 4 de evacuare si eu am avut aceasta problema dar sa rezolvat dupa ce leam schimbat verifica galeria de admisie de crapaturi e posibil sa fi crapat la montare (intra foarte greu cu garnituri noi)
vip3r_yo05
Marca si model masina: Citroen DS5
Numar Inmatriculare: B-65-YAT

Mesaj de vip3r_yo05 »

Si mie imi scuipa ulei, ajungea chiar pe capota. Intr-adevar, problema la mine au fost oringurile care erau tasate. Probabil prin schimbarea lor se va rezolva problema
nu sunt perfect, dar sunt perfect asa cum sunt

Servicii foto-video evenimente
ZLD_C4
Numar Inmatriculare: B-XX-ZLD

Mesaj de ZLD_C4 »

Am observat si eu pe langa injectoare ceva urme insa nu incat sa balteasca, mai mult praf umezit de motorina.Are sens sa schimb o-ringurile oare?Se schimba greu?
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Daca e doar praf umezit, nu cred ca are rost sa te complici, esti unul din putinii fericiti;
Eventual incerca sa cureti zona apoi sa urmaresti cum evolueaza!
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”