RADIO CD

Scrie răspuns
onacus

Mesaj de onacus »

jebo scrie:salut. e primu' post. problema mea e urmatoarea: in 2 saptamani au zis ca-mi vine masina. credeti ca e mai bine daca-i rog sa-mi trimita prin posta radiocdu' ca sa ma duc eu cu el la ats... ma gandesc ca pana vine masina poate-l repar, poate incep baetii sa ma cunoasca, poate-i dau la zeare etc. :)

seara buna.
Cred ca este o idee excelenta :lol: :lol: :lol:
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
jebo

Mesaj de jebo »

multumesc :)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Eu am alta problema cu radio-cd-ul, mai exact cu cd-ul: imi zgiriie cd-urile. Zilele trecute am vrut sa ascult un cd pe care l-am lasat acolo vreo 2-3 saptamini si pe care nu l-am ascultat niciodata (era un cd rewritable proaspat scris, virgin) si prin transfagarasan, cind nu aveam radio-uri prin zona, i-am dat drumu si a inceput sa sara pistele. L-am scos cu gindul sa-l sterg de praf sau ceva (ce altceva putea fi?!) si era tot numai santuri.
WTF?! :shock: Mai pateste cineva?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Probabil ca s-a strans mai mult praf pe acolo sau vreun fir de nisip. La viteza cu care invarte CD-ul este indeajuns.
Cauta prin orice supermarket CD-uri de curatare, sunt nishte cd-uri cu cateva perii mici pe ele, ar trebui sa rezolve problema.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
bezz

Mesaj de bezz »

nu se folosesc cd-uri de curatare la radiocd auto...shadow cine te-a invatat asta??? ii strici mecanismul.
eu din cate stiu il duci la cineva specializat si-l desface sa-l curete.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

mituc scrie:Eu am alta problema cu radio-cd-ul, mai exact cu cd-ul: imi zgiriie cd-urile. Zilele trecute am vrut sa ascult un cd pe care l-am lasat acolo vreo 2-3 saptamini si pe care nu l-am ascultat niciodata (era un cd rewritable proaspat scris, virgin) si prin transfagarasan, cind nu aveam radio-uri prin zona, i-am dat drumu si a inceput sa sara pistele. L-am scos cu gindul sa-l sterg de praf sau ceva (ce altceva putea fi?!) si era tot numai santuri.
WTF?! :shock: Mai pateste cineva?
EU. EU. Si la mine .... da...
:(
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

bezz scrie:nu se folosesc cd-uri de curatare la radiocd auto...shadow cine te-a invatat asta??? ii strici mecanismul.
eu din cate stiu il duci la cineva specializat si-l desface sa-l curete.
Citeste pe astea noi, si specifica ca pot fii folosite si pt cd-urile auto.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Shadow scrie:Probabil ca s-a strans mai mult praf pe acolo sau vreun fir de nisip. La viteza cu care invarte CD-ul este indeajuns.
La mine in masina nu s-a fumat niciodata si nu s-a mers cu geamurile deschise. Nu are de unde sa fie nisip, iar firele alea de praf nu au cum sa ajunga acolo.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”