Salut.
Va deranjez cu o mica problema, dilema. Am un c4 cu un radio-cd-telefon si navigarie dar nu am un display mare ci doar cel care iti arata ora, temperetura, postul de radio etc, si nici nu detin un CD cu vro harta ceva. Ma gandeam ca pote uteti sa-mi spuneti de unde pot face rost de un CD cu harta Europei sau a Romanie dar in ainte de toate daca il pot folosi?!
Navi Drive mono color
- Mihai.G
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: B-??-DNA
Navi Drive mono color

раскрутка сайта киев
...:::Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 90 CP-:::...
Uneori ma intreb daca citesti asta?!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Navi Drive mono color
Si eu am acelasi aparat si il folosesc cind harta imi permite. In Romania doar Bucurestiul si Timisoara sint foarte bine detaliate, restul resedintelor de judet au citeva strazi importante si harta mai are principalele drumuri din tara.
El ca aparat e foarte util, chiar si fara ecran mare color si foarte precis. Dincolo unde harta e detaliata bine e excelent daca nu stii zona.
Aceste harti le poti cumpara cu peste 150 E de pe site-ul oficial al Navetq (ei au facut aceste harti) sau de pe alte site-uri ce vor sa le inchida astia cu ACTA lor.
El ca aparat e foarte util, chiar si fara ecran mare color si foarte precis. Dincolo unde harta e detaliata bine e excelent daca nu stii zona.
Aceste harti le poti cumpara cu peste 150 E de pe site-ul oficial al Navetq (ei au facut aceste harti) sau de pe alte site-uri ce vor sa le inchida astia cu ACTA lor.
- Mihai.G
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: B-??-DNA
Re: Navi Drive mono color
Ms de informatie. Prima data m-am gandit ca nu e radioul ei original si ca sa montat un altu. Chiar si fara harta mie mi se pare destul de bun. Dar nu pot gasi un CD cu harta ceva mai ieftin o copie dupa original??

раскрутка сайта киев
...:::Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 90 CP-:::...
Uneori ma intreb daca citesti asta?!