Navi Drive mono color

Scrie răspuns
Mihai.G
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: B-??-DNA

Navi Drive mono color

Mesaj de Mihai.G »

Salut.
Va deranjez cu o mica problema, dilema. Am un c4 cu un radio-cd-telefon si navigarie dar nu am un display mare ci doar cel care iti arata ora, temperetura, postul de radio etc, si nici nu detin un CD cu vro harta ceva. Ma gandeam ca pote uteti sa-mi spuneti de unde pot face rost de un CD cu harta Europei sau a Romanie dar in ainte de toate daca il pot folosi?!
Imagine
раскрутка сайта киев
...:::Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 90 CP-:::...

Uneori ma intreb daca citesti asta?!
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: Navi Drive mono color

Mesaj de vlad »

Si eu am acelasi aparat si il folosesc cind harta imi permite. In Romania doar Bucurestiul si Timisoara sint foarte bine detaliate, restul resedintelor de judet au citeva strazi importante si harta mai are principalele drumuri din tara.
El ca aparat e foarte util, chiar si fara ecran mare color si foarte precis. Dincolo unde harta e detaliata bine e excelent daca nu stii zona.
Aceste harti le poti cumpara cu peste 150 E de pe site-ul oficial al Navetq (ei au facut aceste harti) sau de pe alte site-uri ce vor sa le inchida astia cu ACTA lor.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Mihai.G
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: B-??-DNA

Re: Navi Drive mono color

Mesaj de Mihai.G »

Ms de informatie. Prima data m-am gandit ca nu e radioul ei original si ca sa montat un altu. Chiar si fara harta mie mi se pare destul de bun. Dar nu pot gasi un CD cu harta ceva mai ieftin o copie dupa original??
Imagine
раскрутка сайта киев
...:::Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 90 CP-:::...

Uneori ma intreb daca citesti asta?!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”