Sa comentam ultimele oferte de pe Autovit!
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
Re: Sa comentam ultimele oferte de pe Autovit!
+ ca la RAR (din cate am auzit la un review) e calculata la 2600cm³
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
da, vei plati toate cele ca ptr 2600 cmc.
vezi pe buhnici[dot]ro este review la rx8.
vezi pe buhnici[dot]ro este review la rx8.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
54k km?! din 2004? trolol
poate la al doilea motor.
oricum un se mertia rotativ sh la noi in tara unde nu e o larg raspandit si nici knowhow-ul mecanicilor despre mentenanta.
papa ulei pe langa benzina si motorul oricum trebuie reconditionat daca nu inlocuit la un numar de km.
pe google se afla mai multe
e echivalat la 2600cmc pt ciclul otto de la 1300cmc cat are volumul la rotoare din cauza ciclului motor
oricum un se mertia rotativ sh la noi in tara unde nu e o larg raspandit si nici knowhow-ul mecanicilor despre mentenanta.
papa ulei pe langa benzina si motorul oricum trebuie reconditionat daca nu inlocuit la un numar de km.
e echivalat la 2600cmc pt ciclul otto de la 1300cmc cat are volumul la rotoare din cauza ciclului motor
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Costi596
Tomita da 24600 si ceva din 2005 ce iti zic?
eu il cam cred pe omu ala , iar taxele sunt groaznice , am o ruda cu un BMW 525i plateste numa impozitul aprox 1000lei/an si nu mai vorbim de revizii , consum ,etc
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Aici in UK sunt multe din anul ala cu kilmetrii aia. De ce? Pentru ca aia nu e masina de zi de zi si de facut naveta la serviciu. Consumul de combustibil e mare, foarte mare pentru zilele noastre, motorul ala il pui repede pe butuci daca nu studiezi mult despre el si intretinerea lui. De asemenea taxele sunt enorme la ea, nu stiu de ce, ca n-am stat sa studiez prea mult. Am impresia ca nici prea eco nu e si vomita mai multe gaze decat dieselul meu. Asigurarea e enorma iar... eu zic de ce este aici. Cred ca mai repede ti-o permiti in tara decat p-aici. Cu toate ca aici o iei la sfert din pretul ala dupa autovit, taxele te omoara.Tomita scrie:54k km?! din 2004? trolol
Sent from a Galaxy far, far away...
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
o inscrii si tu in bulgariacatalin4u24 scrie:Tomita scrie: Cu toate ca aici o iei la sfert din pretul ala dupa autovit, taxele te omoara.
Sent from a Galaxy far, far away...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Costi596
http://www.autovit.ro/citroen-c6-C26029506.html" onclick="window.open(this.href);return false;
hmmm...interesant
hmmm...interesant
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Interesant si nu prea
Eu , unul , daca ma gandesc la C6 ma gandesc la comfort deplin , si pt mine inseamna cutie automata , navigatie ( care nu le are ) .
Eu , unul , daca ma gandesc la C6 ma gandesc la comfort deplin , si pt mine inseamna cutie automata , navigatie ( care nu le are ) .
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Intradevar, cam chel pentru un C6 
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
E destul de fiabila. Motorul insa e pretentios si consuma mult. Nu e masina de oras in nici un caz, si nu se preteaza sub nici o forma condusului in oras, la consum, si de catre persoane care nu au fost initiati in prealabil in "tainele" exploatarii acestui motor.fanut scrie:http://www.autovit.ro/mazda-rx-8-C25629530.html ce stiti voi despre aceasta masina??? Fiabilitate , motor, cutie???Mie exterior si interior imi place
Si e genul de motor care se duce naibii in 5 (cinci) kilometri dupa un schimb de ulei facut aiurea sau cu ulei aiurea. Sau in 10-40k daca s-a schimbat uleiul cu unul care nu se preteaza acelui tip de motor. Sau in 10-40-50k daca se foloseste masina SI la drumuri scurte (deci "SI", nu "doar la") prin oras si la turatii preponderent sub 5k.
Consumul in general e mare. Unde-ti ia un diesel mic 7-8 (c4 1.6hdi) asteapta-te la asta la 18-22. La drum lung unde-ti ia un diesel mic 4-5 la asta asteapta-te la 10-12.
Capacitatea cilindrica e calculata la 2.6l pentru ca eficienta volumetrica a motorului rotativ e dubla (aproape) fata de cea a unui motor clasic cu pistoane. La o rotire completa de arbore motorul wankel are de doua ori mai multe cicluri de ardere decit cel clasic cu pistoane.
Motorul ala e o capodopera, insa clientii tinta pentru masinile din aceasta gama de pret i-au stirbit din maretie.
Uita de RX8, cauta o mazda 3 2.0i GTA sau mai bine un 3/6 MPS (cu ceva noroc gasesti mps sau poti negocia si la 11-12k EUR, dupa aia va trebui s-o inmatriculezi). 6MPS e si AWD, si e sedan mai mare (din aceeasi clasa cu C5 insa totusi mai mic decit C5).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
se pare ca exista by Loeb si cu aer manual.....
http://cautare.mobile.ro/automobile-anu ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cautare.mobile.ro/automobile-anu ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Pai vad ca ii lipsesc mai multe.Are faruri normale,senzori parcare bara fata lipsa...Se putea configura si asa?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
da.
dar de aer nu stiam.
dar de aer nu stiam.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Pai nu se vede acolo, 109 ps (1.6i 110 cp), nu este varianta de 180 cp.
Marca "by loeb" a fost pusa si pe 1.6 vti 120.
Vorbim de o varianta medie, cu elementele marcii "by loeb" ce-i drept.
Plus depinde de specificul tarii, loturile pentru diferite tari pot avea chestii in plus sau in minus.
Aer manual nu este neaparat o problema. Dimpotriva, poate fi mai practic, atunci cand pica circuite si trebuie sa cheltui... sau sa montezi daca esti priceputean.
Marca "by loeb" a fost pusa si pe 1.6 vti 120.
Vorbim de o varianta medie, cu elementele marcii "by loeb" ce-i drept.
Plus depinde de specificul tarii, loturile pentru diferite tari pot avea chestii in plus sau in minus.
Aer manual nu este neaparat o problema. Dimpotriva, poate fi mai practic, atunci cand pica circuite si trebuie sa cheltui... sau sa montezi daca esti priceputean.
Citroen C4, 1.6 vti

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
In afara se poate configura masina absolut cum vrei , nu ca in Ro , daca vrei nu stiu ce , ti se impune si altceva etc .
Cam asta inseamna sa fii bananier in UE , fata de Germania in UE .
Cam asta inseamna sa fii bananier in UE , fata de Germania in UE .