Sa comentam ultimele oferte de pe Autovit!

Discutii despre orice legat de masini
Scrie răspuns
george.serik
Marca si model masina: C4 1.6 VTR
Numar Inmatriculare: B154SRK

Re: Sa comentam ultimele oferte de pe Autovit!

Mesaj de george.serik »

eu zic ca nu merita. eu m-am ofticat acum ca am aflat ca nu am oglinzile incalzite sau rahatul ala de lumina in portiera... Doar dupa astea plang... Ce as fi zis sa nu am A/C?! Daca n-am bani sa iau un C4 cat de cat echipat, iau frate un Logan ca tot romanul si gata... ca nu e chiar asa groaznica masina.. Parerea mea!
Pacat ca au scazut preturile si ajungi sa iei c4 cu banii aia... ca te pacalesti singur; tot trebuie sa o intretii.
SOLD
Imagine
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

si loganul nu trebuie intretinut?!
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
Ediz
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor
Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE

Mesaj de Ediz »

Gabi Nedelcu scrie:http://mercador.ro/oferta/vand-citroen- ... DjUhI.html

cel putin ca sarkozy as vrea sa ma simt si eu pe bancheta din spate.... :lol:

Asta era a unui nene mai in varsta , il mai vedeam eu prin oras .
C4
C200K
george.serik

Mesaj de george.serik »

DjAndr3w scrie:si loganul nu trebuie intretinut?!
ba da, trebuie intretinut. Normal ca trebuie, orice masina trebuie intretinuta, dar imi place sa cred (ca sa nu zic ca stiu) ca e mai ieftin sa intretii un Logan decat un C4. Deci m-am referit ca daca ai 4000E si doar de atata dispui, mai bine iti iei Logan decat C4 ca o sa iti fie mai usor de intretinut. :hi
SOLD
Imagine
vip3r_yo05
Marca si model masina: Citroen DS5
Numar Inmatriculare: B-65-YAT

Mesaj de vip3r_yo05 »

george nu stiu ce sa zic; eu la c4 1.6 hdi faceam revizia la 450 lei cu tot cu manopera. Nu pot sa cred ca la un Logan iesi cu mult in castig, asta daca o faci tot in service; ca daca-ti iei piese si faci tu schimburile in spatele blocului sau in curte... e clar ca vei iesi mai ieftin. Insa nu cred ca se face corect comparatia. Una e 4.500 euro SH cu vreo 6 ani in carca, pe cand cealalta (Loganul) este noua 4.500 de euro (cu 3 tichete si ceva reduceri), sau cel putin era. Depinde doar de principiul fiecaruia; unii merg pe NOU, si atunci isi vor lua cu siguranta Logan, dar pentru unii conteaza mai putin acest aspect, se gandesc la alte lucruri cand fac o astfel de achizitie si atunci e posibil sa opteze pentru Citroen.
nu sunt perfect, dar sunt perfect asa cum sunt

Servicii foto-video evenimente
george.serik

Mesaj de george.serik »

Da, sunt de acord cu tot ce ai spus. Am fost inteles gresit. Si eu cand am luat masina am luat in calcul ca pot cumpara un Logan nou, mai ales ca eu am luat-o fix inainte sa se ieftineasca masinile si am dat 6000 pe ea (I had that feeling...), dar am considerat ca o sa fiu mai multumit cu masina asta, pentru ca are mult mai multe dotari si e mai confortabila. Am un prieten cu Logan si mai comparam preturile si, mai mere, eu ies pe +; din cauza asta am zis ca e mai usor de intretinut Logan-ul.
SOLD
Imagine
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

george.serik scrie:eu zic ca nu merita. eu m-am ofticat acum ca am aflat ca nu am oglinzile incalzite sau rahatul ala de lumina in portiera....
Lumina in portiere e f simplu de pus ,cat despre alegerea dintre Logan fie el si nou si C4 second eu aleg C4 si zic eu ca diferenta e mare, e doar parerea mea
vip3r_yo05
Marca si model masina: Citroen DS5
Numar Inmatriculare: B-65-YAT

Mesaj de vip3r_yo05 »

sa sti ca te contrazic putin. Depinde de echipare, eu de ex. pe cealalta C4 1.6 hdi nu aveam firele pentru luminile acelea trase in portiere (s-a uitat vlad), drept pentru care erau destul de dificil de pus luminitele in portiera (trebuiau duse fire de la BSM prin usa... etc); cat despre AC, nu stiu, asa ca nu ma pronunt.
nu sunt perfect, dar sunt perfect asa cum sunt

Servicii foto-video evenimente
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

pt 80 roni manopera pun eu in zona Iasi lampi in usi , Lampile le ia omul de la reprezentanta cam 10-15 lei bucata fire papuci si e gata
george.serik

Mesaj de george.serik »

fanut scrie:cat despre alegerea dintre Logan fie el si nou si C4 second eu aleg C4 si zic eu ca diferenta e mare, e doar parerea mea
Pai asta e clara. Este o diferenta foarte mare in ceea ce priveste confortul (cel putin) intre C4 si Logan, hai sa fim seriosi. E clar ca asa am gandit si eu cand am luat masina. Am condus si Logan, e ok isi face treaba, dar C4 iti ofera anumite "plus"-uri care iti aduc zambetul pe buze :)

Referitor la fire, nu stiu; nu am verificat daca am sau nu firele trase prin portiera. Stiu ca am cautat pe forum , am citit discutiile respective si am ramas cu impresia : efort mare, beneficiu mic -> nu merita.

Ca sa nu o dam totalmente in off-topic (oarecum nu suntem, dezbatem logan nou vs c4 sh - oferte care sunt pe autovit), se pare ca daca dispui de 5.000E iti poti gasi un C4 foarte ok.
De exemplu http://www.autovit.ro/citroen-c4-C26540671.html" onclick="window.open(this.href);return false; . L-am pus pentru ca din cate stiu Weltauto ofera masini ok. :hi
SOLD
Imagine
teddy_dmy
Marca si model masina: Renault Laguna 2.0
Citroen C4

Mesaj de teddy_dmy »

in legatura cu
http://www.autovit.ro/citroen-c4-C26721838.html" onclick="window.open(this.href);return false;
masina este in militari la autogara, am vazut.o in vara cand vroiam sa .mi cumpar eu, a fost recuperat de pe leasing, masina este alergata rau a fost pe firma parca, este cam lovita peste tot parca pe atunci ii lipsea ceva pe la masca fata pe interior semn ca a fost lovita,
una peste alta, masina nu este ingrijita, parerea mea este ca nu se merita
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Editie limitata "Doamne miluieste" :

http://www.autovit.ro/citroen-c4-C26605445.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Imagine

Poate era indicat sa fac postul asta in alt topic gen Fun sau ceva de genu...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Asta tre sa fie vanator de vampiri ceva... la catamai crucifixul poarta in masina, nu-i de mirare ca are doar 2 liniute la motorina, la cat trage masina de greutatea aia... consuma ca o vaca... cu 5 viteze.
buzuramd
Marca si model masina: 1.6i
Numar Inmatriculare: CJ 14 AEC

Mesaj de buzuramd »

Curios zice ca are ESP dar nu am vazut butonul de actionare in bord, iar din poze pare mai mult enterprise (nu are sertarasele).
Ascut ovaz. Numai in timpul liber.

1.6 16v 80 kW
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Sincer nici nu am acordat atentie masinii in sine,creca enterprise e dar ce mai conteaza.O fi pus crucea aia sa fim siguri ca nu minte in ceea ce priveste kilometrajul ca il vede Doamne Doamne :mrgreen:
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”