C4 Coupe. Ajutati-ma sa ma hotarasc 100%

Scrie răspuns
alesul

Mesaj de alesul »

double post!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Adrian
-lasa omu in pace sa-si ia c4 , l-ai pus pe ganduri acuma :roll:

Pilgrim
-sa nu ti cont de parerea lui , adrian isi tuneaza masina saptamanal lasa-l :))

am glumit :) fiecare cu parerea lui
danio
Numar Inmatriculare: IL-16-TOX

Mesaj de danio »

alesul:
:shock: Mama ce mult ai dat tu pe C4. Al meu a costat de 10 ori mai putin :D
Ultima oară modificat Mie Sep 26, 2007 4:48 pm de către danio, modificat 1 dată în total.
C4 coupe 1,6 HDI 16v 110Cp Champion - Alb IL-16-TOX
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

[PS: recomand culoare alb![/quote]

si eu....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Pilgrim

Mesaj de Pilgrim »

Dupa ce am batut 4 showroom-uri in ca sa fac si eu u drive-test, am reusit intr-un final sa ajung la ATS Baneasa. Eram deaja putin nervos ca am fost plimbat de la Ana la Caiafa, si m-am cam infipt putin in Adela (MTZ) :P , careia doresc sa-mi cer scuze daca am suparat-o. Spre surprinderea mea am reusit sa ma plimb chiar cu un diesel asta dupa ce toti mi-au zis ca nu au la test decat benzina. M-a incantat foarte mult cum se misca si cat de stabila el (am fortat putin intr-o depasire mai lunga si l-am cam bagat putin in sperieti pe vanzator :twisted: , insa.. era pentru o cauza nobila, ca deh, asa in linie dreapta si la 60kmh toate sunt super).
Din nou sotia mi-a confirmat ca are super loc in spate, doar ca acum problema e ca a vazut o Xara Picasso si care i-a intrat la inima chiar mai tare.. asa ca cum am sarcina sa o fac sa se hotarasca inapoi la C4 :lol:
Ramane de vazut cum ramane.

LE. Din pacate sotiei nu-i place sub nici o forma culoarea alba, asa ca am cazut de acord la un Gris Fer, sau ceva de genul asta
...on the road to Zion
alesul

Mesaj de alesul »

Xsara Picasso - este cam la sfarsit de drum... o sa ai mari pb s-o dai mai departe!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

nu cedaa......sotia mea are o gramada de loc in spate...si nu regreta in nici un moment alegerea facuta de amindoi.
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

alesul scrie:Xsara Picasso - este cam la sfarsit de drum... o sa ai mari pb s-o dai mai departe!
cred ca a vrut sa spuna c4 picaso....e in show room la pipera..si arata in mare fel...
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Si la tine nevasta dicteaza ... nu se poate ce ne fac fetele astea , propun un sindicat al barbatilor .....

Trebuie sa fiu de acord cu sotia ta , sincer e mai indicata aceea masina .

Tu vorbesti de C4 picaso ?? sau de Xara Picaso (era e modelul mai vechi ? )

Xsara Picaso : http://www.citroen.ro/model.php/14

-motoarele sunt slabute rau 90 CP e fff putin dupa parerea mea

C4 Picaso : http://www.citroen.ro/model.php/31

-cel mai mic motor in cazul modelului asta e cel de 110 CP HDI , sunt 20 de CP in plus care se simt
Pilgrim

Mesaj de Pilgrim »

nu... Xara Picasso.. modelul vechi. Cel nou m-a lasat si pe mine masca.. cel putin din locul soferului se vede totul la mare arta... doar ca e cu vreo 6000 euro peste bugetul meu so...
...on the road to Zion
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Ce ti-ai ales tu este o masina de familie , mare sa "arunci " copilul nevasta si jumatate din casa in masina .

Design din punctul asta de vedere C4 e altceva , e mult mult mult peste picaso xsara .

Acuma depinde ce vrei tu , motorul ala de 90 CP e mic parerea mea , ptr un om linisitit e ok .

Acuma depinde de tine , eu in locul tau as inclina spre xsara , m-as gandii la familia mea si dupa aia la mine , sunt cam tanar si e timpuriu sa gandesc asa , poate dupa ce o sa am nevasta si copil o sa gandesc altfel , dar acuma eu sa fiu in locul tau as lua o masina de familie si in nici un caz coupe !!
Pilgrim

Mesaj de Pilgrim »

bine spus.. pentru un om linistit. doar ca uneori mai scap si singur in masina si atunci imi place sa o conduc putin mai in vana. pana la urma am cazut la pace cu sotia.. o sa ramanem la un C4 coupe, iar peste un an or so, o sa facem upgrade la C4 Picasso echipat cum trebuie. :twisted:
...on the road to Zion
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

go lisa! coupe.... coupe.... !!!
si io votez tot pt coupe... cu sau fara copii.... preferabil fara, da acuma daca-i are deja... ma rog chestie de gust si optiune!
si eu cand o sa am un baiat :tongue3: o sa-l parchez tot in coupe - cu putin noroc porsche pana atunci - in spate :tongue3:
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

C4 picaso - e o masina foarte misto , imi place mult de tot ,e aratoasa , e de familie , e o masina "mixta" care inbina foarte bine cele doua aspecte - atat utilitatea (mult mai utila decat un coupe) , si aratoasa - ai intoarce capul dupa un asa model (asa cum intorci dupa un coupe c4 )
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

bv HaPPy bv bv...tot baiat o sa am si eu... si tot in spate la coupe il postez!!! :lol: la 5 ani o sa-l las sa tina de volan...respect traditia in a mea familie 8)

@adrian...tin sa te contrazic cu focusul si al sau bord mirific. e tot numai plastic ieftin...am avut "placerea" de a conduce unul...
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
Scrie răspuns

Înapoi la “Sfaturi achizitie Citroen C4”