Am deschis subiectul aceste intr-un alt topic dar nu am primit niciun raspuns pana acum.
Povestea este cam asa: acum o luna am schimbat discuri+placute frana fata.
La cateva zile dupa (sa fie o saptamana), din directia rotii din dreapta se auzea un zgomot ca si cum ceva ar fi lipit de cauciuc si se lovea de asfalt (?) la rulare. La virari dreapta - se auzea un mic zgomot care nu deranja.
Acum o saptamana aprox. masina a inceput sa tremure la frane intre 70-80km/h.
In aceeasi zi am fost la un service pentru echilibrarea rotilor (sa eliminam varianta asta). Cand sa dea jos prezoanele cu antifurtul - unu s-a rupt in disc, iar un altul avea filetul mancat.
Sambata ce tocmai a trecut am bagat masina in acelasi service in care am schimbat discurile pentru schimbare distributie si i-am rugat sa faca si un test de frana. Rezultatul este atasat, pe vorbe ne-au spus ca discul dreapta-fata este ovalizat din cauza materialului din care este facut. Discurile nu sunt no name, vanzatorul m-a asigurat ca sunt din gama "de la bune catre foarte bune". Am cutia acasa (alt oras), nu mai stiu numele exact.
Intrebarea mea este: fiind al treilea set de discuri+placute schimbate intr-un an, se pot ovaliza sub influenta altor componente uzate/stricate ale masinii?
Cei de la service au raspuns ca nu, ca masina e super ok in rest dar deja nu mai suport sa le tot schimb si le schimb pentru ca mi-e ca se strica si altele din cauza astora. Inteleg ca e robotel, dar chiar racheta nu e sa nu ii poata da nimeni de cap...
PS: service-ul e bun si el, zice-o vorba...
Va multumesc