Japonezii au niste incercari din ce am vazut pe youtube de a tine o FWD in derapaj pe parcursul unui intreg viraj. Si totusi nici acela nu este considerat drift intr-o competitie.
ESP-ul, un "must" sau doar "nice to have"
- basy
- Praz Racing Team
Nu vorbesc prostii cand zic, driftul se poate face exclusiv cu tractiune spate. Daca nu ma crezi uita-te pe regulamentul de la D1 sau KOE.
Japonezii au niste incercari din ce am vazut pe youtube de a tine o FWD in derapaj pe parcursul unui intreg viraj. Si totusi nici acela nu este considerat drift intr-o competitie.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ma rog, una e un drift de competitie cind aia mentin un drift 2 ture de pista si alta e o incercare. Dar daca masina e neutra poate sa drifteze chiar si daca are tractiune fata (bineinteles, incomparabil mai putin spectaculos si mai scurt decit una rwd).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- basy
- Praz Racing Team
Ai vazut asta? http://www.youtube.com/watch?v=z4CFWS9wXo4
P.S. Nici asta nu e considerat drift dupa standarde.
P.S.2 Hai sa revenim totusi la subiect.
P.S. Nici asta nu e considerat drift dupa standarde.
P.S.2 Hai sa revenim totusi la subiect.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Drift, nedrift, tractiune spate, fata in alta parte...aici e doar ESP si atat
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Limitarea la C4 a ESPului CICA ar putea fii ridicata la o valoare mai mare prin resoftare.
Off: Singurul lucru care mi s-a parut mai bun la Type-R vechi este puntea independenta spate, in rest cel nou are o groaza de avantaje (parerea mea).
Daca te iei dupa ce zic idioti aia de la TG e total altceva, aia "distrug" o masina doar de dragul showului. Pe cand revista TG declara total opusul prin teste bazate pe fapte reale.
Off: Singurul lucru care mi s-a parut mai bun la Type-R vechi este puntea independenta spate, in rest cel nou are o groaza de avantaje (parerea mea).
Daca te iei dupa ce zic idioti aia de la TG e total altceva, aia "distrug" o masina doar de dragul showului. Pe cand revista TG declara total opusul prin teste bazate pe fapte reale.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- basy
- Praz Racing Team
De unde ai informatia asta? Am vazut o utilizare remarcabila a ESP pe camioane, acolo chiar ajuta foarte mult, poate mai mult decat incurca. Filmuletul pe care l-ati pus este edificator.
Off: Eu nu prea cred ce scrie prin testele alea, pentru mine fiind doar divertisment si atat, fara alta relevanta. Crede-ma pe cuvant ca este mare diferenta intre cele 2. Cel vechi are diagrama de la Vtec mult mai agresiva, cutia mi se pare o idee mai precisa(am avut oarecare probleme cu nimeritul corect al vitezelor - am confundat 3 cu 5
). La stabilitate nu pot sa ma pronunt ca nu le-am alergat la limita fiind inca noi si nemergand mult cu ele.
Off: Eu nu prea cred ce scrie prin testele alea, pentru mine fiind doar divertisment si atat, fara alta relevanta. Crede-ma pe cuvant ca este mare diferenta intre cele 2. Cel vechi are diagrama de la Vtec mult mai agresiva, cutia mi se pare o idee mai precisa(am avut oarecare probleme cu nimeritul corect al vitezelor - am confundat 3 cu 5
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Am auzit de la cineva care facea resoftari ca CICA, repet CICA (adica el crede ca se poate), ridica limita. O sa-l mai intreb odata cand dau de el.
Off: Cea veche are vtec-kick-ul mai puternic, asta nu e neaparat un lucru bun ci pur si simplu mai hardcore.
Off: Cea veche are vtec-kick-ul mai puternic, asta nu e neaparat un lucru bun ci pur si simplu mai hardcore.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ieri unei conostinte i sa dezlipit calea de rulare la un Pireli Winter Sport, pe un C4....nu intru in detalii.
cert e ca avea 200 Km/h (nu exagerez) iar pagubele sunt f mari. aripa dreapta, bara spate smulsa.....geam spate spart....si multe altele.
cert e ca mi-a spus ca daca nu avea esp....asr...sau mai stiu eu ce sisteme crede ca murea.
masina s-a infranat brusc si asa crede ca a scapat.
poze nu pot sa pun pt ca nu am acordul propietarului insa va asigur ca m-au cam socat.
va spun asta pt ca sunt din acei care credeau ca ESP este o gluma pt cei experimentati, insa acum nu prea mai cred asta.
cert e ca avea 200 Km/h (nu exagerez) iar pagubele sunt f mari. aripa dreapta, bara spate smulsa.....geam spate spart....si multe altele.
cert e ca mi-a spus ca daca nu avea esp....asr...sau mai stiu eu ce sisteme crede ca murea.
masina s-a infranat brusc si asa crede ca a scapat.
poze nu pot sa pun pt ca nu am acordul propietarului insa va asigur ca m-au cam socat.
va spun asta pt ca sunt din acei care credeau ca ESP este o gluma pt cei experimentati, insa acum nu prea mai cred asta.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
De curiozitate, ce indice de viteza avea cauciucul ala?? La 200 km/h daca nu avea cel putin H putea sa aiba si 5 ESP-uri tot noroc se numeste daca a scapat....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Multi derutati iau cauciucul "celalalt" pentru ca e mai ieftin, e aceeasi marca, aceeasi marime si e tot de iarna, dar nu se uita ca are un indice de viteza mai mic sau alt indice de greutate. Am vazut o droaie de cretini cu anvelope de iarna cu indice de viteza P, Q si R pe masini care au viteza maxima declarata de 190-220Kmph, si apoi ii vezi viteji prin oras facind slalom, ca deh, ei au cauciucuri de iarna si se bazeaza, iar cind ies afara accelereaza cit tine masina.
Cunostinta ta face cumva parte din categoria de mai sus?
Cunostinta ta face cumva parte din categoria de mai sus?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- Mihay
- Supermoderator
- basy
- Praz Racing Team
Ce WS erau 3D sau M3?aiurica scrie:chiar nu stiu ce indice de viteza avea. probabil ca aceasta este cauza.
anvelopele dupa cum am spus sunt Pirreli Winter Sport.
Ceea ce s-a intamplat si faptul ca a scapat a fost noroc pur. Nici un sistem nu poate redresa o masina in 3 roti. Bine ca nu a patit nimic. Ar trebui sa dea compania in judecata pentru tentativa de omor si sa scoata bani buni de pe urma lor daca nu ajung la o intelegere.
- basy
- Praz Racing Team
- Mihay
- Supermoderator