am si eu o problema de genul asta, la plecarea de pe loc in treapta 1, incepe sa tremure ceva pe intre motor si schimbatorul de viteze, imi tremuta si pedala de acceleratie
am fost la ATS pt 3 prbleme, celebra pata pe afisajul central, tremuratul acesta si un bec in bord care se aprinde cand vrea el

dupa 2-3 ore pierdute pe acolo primesc masina si ma duc in parcare la Metro sa vad daca mai am probleme, normal ca nu a fost rezolvata nici o problema,ma intorc la ATS si bag iar masina pe rampa, intr0un final cica tremuratul este de la conul de evacuare si ca trebuie comandata piesa........, dupa 2 saptamani vine piesa si ma duc sa o schimb dar degeaba... face la fel. Am facut ceva scandal pe la ATS si Citroen Romania incat a ajuns sa se ocupe de mine direct seful de service Marian Giogu care pana la urma a constatat pata de LCD si a reusit sa puna pe cineva sa-mi faca becul de la bord dar pentru tremuratul acela nu au gasit nici o solutie, am chinuit masina cu ridicat pe rampa-proba in jurul ATS de vreo 4-5 ori si tot degeaba "NU STIM DE LA CE ESTE " . Oare sa fie tot ambreiaj ?