Problemutza Relanti (fr. Ralenti)

onacus

Re: probleme relanti

Mesaj de onacus »

iuliannicola scrie: O data a aparut si eroarea "oil pressure too low".
Este normal. Cand motorul are turatie 0, presiunea este tot 0 :P. Asa am patit si eu. Mergi la service ca este ceva cu regulatorul de aer. Se schimba pe garantie.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
murphy

Mesaj de murphy »

a aparut si la mine problema cu relantiul. mi s-a oprit de cateva ori motorul in parcare (pana atunci totul a fost normal). am turat-o de cateva ori pana pe la 4000 dupa care nu s-a mai oprit dar:
1. turatia la relanti nu e constanta, oscileaza intre 800 si 1200 rpm
2. am simtit un miros puternic de pucioasa.
zambeste, maine va fi mai rau. :D
c4 1,6i rosu lucifer
euflorin
Ciufy
Numar Inmatriculare: B 386 MAI

Mesaj de euflorin »

problema cu relantiul e urmatoarea...se fute ca sa zic asa o clapeta la ambreiaj...problema des intalnita la citroen dupa cum mi-au spus amicii de la ats cand am patit-o si eu...la semafor cum o lasam la relanti murea imediat...clapeta se schimba si totu e ok...pana ce patesti din nou:))
...c4 berlina 1,6i 110 cp...
Imagine
murphy

Mesaj de murphy »

am scos-o de dimineata la o plimbare cu reprize de 4-5000 rpm si acum totul e ok. dar nu inteleg ce era cu mirosul de sulf :shock: .
zambeste, maine va fi mai rau. :D
c4 1,6i rosu lucifer
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

euflorin scrie:problema cu relantiul e urmatoarea...se fute ca sa zic asa o clapeta la ambreiaj...problema des intalnita la citroen dupa cum mi-au spus amicii de la ats cand am patit-o si eu...la semafor cum o lasam la relanti murea imediat...clapeta se schimba si totu e ok...pana ce patesti din nou:))
Regulatorul de aer care eventual fute dupa aia si clapeta de ACCELERATIE, nu ambreaj :). Daca nu a pocnit inca clapeta se rezolva in service cu resoftare, desi clapeta pocneste destul de repede dupa ce o ia prin copaci regulatorul. Altfel trebuie inlocuite piesele si resoftat.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
euflorin
Ciufy
Numar Inmatriculare: B 386 MAI

Mesaj de euflorin »

mie asa mi-au zis ca nush ce clapeta de la ambreiaj s-a stricat si tb schimbata...ceva frecvent la citroen...acu nush...de atunci n-am mai avut prob...sper sa nu mai am :)
...c4 berlina 1,6i 110 cp...
Imagine
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

ha

si eu am avut ceva probleme
da numai dupa ce am pus 95
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”