Este normal. Cand motorul are turatie 0, presiunea este tot 0iuliannicola scrie: O data a aparut si eroarea "oil pressure too low".
Problemutza Relanti (fr. Ralenti)
-
onacus
Re: probleme relanti
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
murphy
a aparut si la mine problema cu relantiul. mi s-a oprit de cateva ori motorul in parcare (pana atunci totul a fost normal). am turat-o de cateva ori pana pe la 4000 dupa care nu s-a mai oprit dar:
1. turatia la relanti nu e constanta, oscileaza intre 800 si 1200 rpm
2. am simtit un miros puternic de pucioasa.
1. turatia la relanti nu e constanta, oscileaza intre 800 si 1200 rpm
2. am simtit un miros puternic de pucioasa.
zambeste, maine va fi mai rau. 
c4 1,6i rosu lucifer
c4 1,6i rosu lucifer
-
euflorin
- Ciufy
- Numar Inmatriculare: B 386 MAI
problema cu relantiul e urmatoarea...se fute ca sa zic asa o clapeta la ambreiaj...problema des intalnita la citroen dupa cum mi-au spus amicii de la ats cand am patit-o si eu...la semafor cum o lasam la relanti murea imediat...clapeta se schimba si totu e ok...pana ce patesti din nou:))
...c4 berlina 1,6i 110 cp...

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Regulatorul de aer care eventual fute dupa aia si clapeta de ACCELERATIE, nu ambreajeuflorin scrie:problema cu relantiul e urmatoarea...se fute ca sa zic asa o clapeta la ambreiaj...problema des intalnita la citroen dupa cum mi-au spus amicii de la ats cand am patit-o si eu...la semafor cum o lasam la relanti murea imediat...clapeta se schimba si totu e ok...pana ce patesti din nou:))
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
euflorin
- Ciufy
- Numar Inmatriculare: B 386 MAI
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
ha
si eu am avut ceva probleme
da numai dupa ce am pus 95
si eu am avut ceva probleme
da numai dupa ce am pus 95
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;