Atentie la PREZOANE!!!
-
Dadu
- Numar Inmatriculare: B 26 C L Z
Atentie la PREZOANE!!!
Zilele trecute am facut pana. Oprit...pus cric.... scos prezoanele mai putin antifurtul. Am incercat o data mi-a alunecat coarba. Am incercat si a doua oara iar a alunecat. Ma uit mai atent cand observ ca prezonul antifurt se tocise era strans ca dreq. (in urma cu 3 saptamani am fost la ATS sa imi fac revizia rugandu-i pe baieti sa imi verifice si franele directie tot... acestia normal au scos rotile le-au pus la loc si au strans prezoanele alea de le-a luat dreq) Am decis sa renunt la antifurturi si mi-am cumparat 4 prezoane. Cum am scos antifurtul tocit? Am fost la un service si abea l-au scos cu un pistol special. Insa pentru a-l scoate au trebuie sa dea pistolu ala la putere maxima (atat de bine era strans antifurtu p...i). V-am povestit asta ca sa aveti grija ce faceti si sa nu ramaneti pe drumuri cu masina. In rest numai bine
Citroen C4 coupe, 1.6 I 16v, 110 CP, aproape full, Iridis, B 26 C L Z
-
sebi
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
eu am vrut sa trec pe incaltari de vara si nu au putut sa imi dea jos 3 roti si de atunci tot merg asa....
.. da stiu inconstienta...
si eu sunt convins sa nu imi mai pun antifurturi ptr ca mi se par prost gandite si sincer nu am chef sa dau de 2 ori pe an banii pe cate un set atunci cand imi schimb incaltarile.
si eu sunt convins sa nu imi mai pun antifurturi ptr ca mi se par prost gandite si sincer nu am chef sa dau de 2 ori pe an banii pe cate un set atunci cand imi schimb incaltarile.