Atentie la PREZOANE!!!

Scrie răspuns
Dadu
Numar Inmatriculare: B 26 C L Z

Atentie la PREZOANE!!!

Mesaj de Dadu »

Zilele trecute am facut pana. Oprit...pus cric.... scos prezoanele mai putin antifurtul. Am incercat o data mi-a alunecat coarba. Am incercat si a doua oara iar a alunecat. Ma uit mai atent cand observ ca prezonul antifurt se tocise era strans ca dreq. (in urma cu 3 saptamani am fost la ATS sa imi fac revizia rugandu-i pe baieti sa imi verifice si franele directie tot... acestia normal au scos rotile le-au pus la loc si au strans prezoanele alea de le-a luat dreq) Am decis sa renunt la antifurturi si mi-am cumparat 4 prezoane. Cum am scos antifurtul tocit? Am fost la un service si abea l-au scos cu un pistol special. Insa pentru a-l scoate au trebuie sa dea pistolu ala la putere maxima (atat de bine era strans antifurtu p...i). V-am povestit asta ca sa aveti grija ce faceti si sa nu ramaneti pe drumuri cu masina. In rest numai bine
Citroen C4 coupe, 1.6 I 16v, 110 CP, aproape full, Iridis, B 26 C L Z
sebi

Mesaj de sebi »

nu esti primul... am patito si eu. am observat ca scapa cheia aia de siguranta pt ca din cei 4 pini ai cheii erau numa 3. am inlocuit 2 prezoane (ca numa atata aveau atunci la citroen) si dupa ce am fost la service am observat ca din cei 4 pini care defapt erau 3, mai am numa 2 :)
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

la fel...am patit-o si eu...nu da vina pe ATS...sunt materialele de cacat.
uite o poza...eu am scos cu dalta si ciocanul.
acum am doar prezoane.
Imagine
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

eu am vrut sa trec pe incaltari de vara si nu au putut sa imi dea jos 3 roti si de atunci tot merg asa.... :( .. da stiu inconstienta...
si eu sunt convins sa nu imi mai pun antifurturi ptr ca mi se par prost gandite si sincer nu am chef sa dau de 2 ori pe an banii pe cate un set atunci cand imi schimb incaltarile.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”