Si Dan pasare are...
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- alexchivu
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Ledurile din interior sunt legate pe circuitul plafonierelor, deci stau aprinse atâta vreme cât ai ușile deschise sau le poți aprinde din butonul plafonierei.Se și sting progresiv.alexchivu scrie:nu cred ca se mai pune problema la tine de garantie...la cate modificari i-ai traspasare scrie:Câteva poze noi:![]()
spune-mi te rog luminitele de sub bord cum le-ai montat, eu ma gandeam sa-mi fac albastre...dar spune-mi se leaga automat pe pozitie sau cum?!? ma gandeam sa le pun pe un buton separat... si cam cat te-a costat nebunia asta, si cat dureaza sa le monteze? banuiesc ca la peste le-ai facut...![]()
cum a zis si mihay...esti plin de virusifara scapare, fara antidot...dar cu mult bun gust
În principiu se poate orice culoare de bază, inclusiv albastru, dar pentru asta trebuie să iei legătura cu @pește.
Benzile cu leduri costă până într-un milion, iar manopera.....vă-nțelege-ți voi, oricum e puțin.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
-
Dan pasare
- alexchivu
-
Dan pasare
Cu luminile din bord treaba e puțin mai complicată. În primul rând ledurile nu sunt pe nuanțe, albastru e unul singur,și are chiar @pește pe masina lui așa ceva.Durata unei astfel de lucrări mi-e greu de s-o apreciez pt că eu n-am făcut-o toată odată. Oricum, min 2 zile.
Trebuie să stai bine cu inima pt că la un moment dat mașina o să arate groaznic.
Cam așa:

Trebuie să stai bine cu inima pt că la un moment dat mașina o să arate groaznic.
Cam așa:
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- alexchivu
mda cred ca ma limitez la banda de sub bord...pasare scrie:Cu luminile din bord treaba e puțin mai complicată. În primul rând ledurile nu sunt pe nuanțe, albastru e unul singur,și are chiar @pește pe masina lui așa ceva.Durata unei astfel de lucrări mi-e greu de s-o apreciez pt că eu n-am făcut-o toată odată. Oricum, min 2 zile.
Cam așa:![]()
stii ce ma gandeam, sa fac acelasi lucru si pe spate, adik sa pun banda de fapt doua benzi sub scaunele fatza...si sa lumineze la picioarele celor din spate; o sa se lege la plafoniera spate...; o sa vorbesc cu peste sa vedem daca se poate lega sau nu...
ideea este ca eu avand berlina o sa se vada misto si cand dechizi usa spate...
tu ce zici?
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
-
Dan pasare
Da, nu-i rea idea, merită încercat. Cred că s-ar vedea f mișto si in spate. Eu vreau si in portbagaj dar n-am apucat s-o mai fac si p-asta. 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- alexchivu
pey bag si spate si portbagajpasare scrie:Da, nu-i rea idea, merită încercat. Cred că s-ar vedea f mișto si in spate. Eu vreau si in portbagaj dar n-am apucat s-o mai fac si p-asta.
dar spune-mi te rog nu influenteza f mult consumul (pe parte electrica ma gandesc), nu trebuie sa-i pun o siguranta mai mare?
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- alexchivu
-
Dan pasare
Ledurile au consum nesemnificativ, nu-ti face problemealexchivu scrie: dar spune-mi te rog nu influenteza f mult consumul (pe parte electrica ma gandesc), nu trebuie sa-i pun o siguranta mai mare?
Dăi PM lu' @peste, îți va răspunde.......sper
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
Dan pasare

Ieri am luat-o
S-a intârziat putin dar nu din cauza dealerului ci din cauza mea pt ca am vrut niste chesti in plus care au trebuit comandate si montate inainte de a ridica masina. E vorba de bandouri laterale, protactii colturi bare, aparatori noroi spate si alte cateva lucruri.
Prima impresie per ansamblu e ok.
Motorul de 1,6 si 124cp e silentios dar nu depasaste in performante C4 de 110cp. Asta datorita cutiei de viteze automate. Aceasta are trei moduri de functionare: in primul (modul Easy)vitezele se schimba pe la 2200-2500 de ture dar intre schimbari apare un moment de incetinire care personal, mi se pare f deranjant, parca ar accelera in valuri
Directia e mai usoara ca la C4 si cel putin la fel de precisa. Spatiul interior e ergonomic si da senzatia de HI-TECh,in special datorita cadranelor tip Optitron, butoanele utilizate frecvent sunt mari, aerisite, fara riscul de a le cauta sau confunda.
Una peste alta, Aurisul e o masina care nu te atrage in mod deosebit dar odata ce o ai, te va multumi.
Voi revenii si cu alte impresii mai târziu, deocamdata n-am decit 54km la bord
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica