Si Dan pasare are...

Scrie răspuns
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

vezi ca a scris toate cheltuielile mai sus.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

aiurica scrie:vezi ca a scris toate cheltuielile mai sus.
dap am vazut...dar ma interesa unde le-a pus si cam cat a durat...plus ca vreau sa le pun pe un buton separat...
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

alexchivu scrie:
pasare scrie:Câteva poze noi:
nu cred ca se mai pune problema la tine de garantie...la cate modificari i-ai tras :lol:

spune-mi te rog luminitele de sub bord cum le-ai montat, eu ma gandeam sa-mi fac albastre...dar spune-mi se leaga automat pe pozitie sau cum?!? ma gandeam sa le pun pe un buton separat... si cam cat te-a costat nebunia asta, si cat dureaza sa le monteze? banuiesc ca la peste le-ai facut... :?:

cum a zis si mihay...esti plin de virusi :lol: fara scapare, fara antidot...dar cu mult bun gust :wink:
Ledurile din interior sunt legate pe circuitul plafonierelor, deci stau aprinse atâta vreme cât ai ușile deschise sau le poți aprinde din butonul plafonierei.Se și sting progresiv.
În principiu se poate orice culoare de bază, inclusiv albastru, dar pentru asta trebuie să iei legătura cu @pește.
Benzile cu leduri costă până într-un milion, iar manopera.....vă-nțelege-ți voi, oricum e puțin. :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

i le-a pus Peste, si a durat o zi...prbl.
da normal ca se poate pune pe buton separat.
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Montajul durează cam o oră :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

pasare scrie:Montajul durează cam o oră :D
am inteles... cred ca o sa le leg pe circuitul plafonierei cum ai facut si tu... :wink:
iar in ceea ce priveste culoarea luminilor de bord? cat dureaza...si cum se face?
as vrea si acolo un albastru mai deschis...cat mai deschis
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Cu luminile din bord treaba e puțin mai complicată. În primul rând ledurile nu sunt pe nuanțe, albastru e unul singur,și are chiar @pește pe masina lui așa ceva.Durata unei astfel de lucrări mi-e greu de s-o apreciez pt că eu n-am făcut-o toată odată. Oricum, min 2 zile.
Trebuie să stai bine cu inima pt că la un moment dat mașina o să arate groaznic.
Cam așa:Imagine :lol:
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

pasare scrie:Cu luminile din bord treaba e puțin mai complicată. În primul rând ledurile nu sunt pe nuanțe, albastru e unul singur,și are chiar @pește pe masina lui așa ceva.Durata unei astfel de lucrări mi-e greu de s-o apreciez pt că eu n-am făcut-o toată odată. Oricum, min 2 zile.
Trebuie să stai bine cu inima pt că la un moment dat mașina o să arate groaznic.
Cam așa:Imagine :lol:
mda cred ca ma limitez la banda de sub bord...
stii ce ma gandeam, sa fac acelasi lucru si pe spate, adik sa pun banda de fapt doua benzi sub scaunele fatza...si sa lumineze la picioarele celor din spate; o sa se lege la plafoniera spate...; o sa vorbesc cu peste sa vedem daca se poate lega sau nu...
ideea este ca eu avand berlina o sa se vada misto si cand dechizi usa spate...
tu ce zici?
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Da, nu-i rea idea, merită încercat. Cred că s-ar vedea f mișto si in spate. Eu vreau si in portbagaj dar n-am apucat s-o mai fac si p-asta. :)
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

pasare scrie:Da, nu-i rea idea, merită încercat. Cred că s-ar vedea f mișto si in spate. Eu vreau si in portbagaj dar n-am apucat s-o mai fac si p-asta. :)
pey bag si spate si portbagaj :wink: , vezi idee cu idee se aduna 8)
dar spune-mi te rog nu influenteza f mult consumul (pe parte electrica ma gandesc), nu trebuie sa-i pun o siguranta mai mare?
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

si-a schimbat cumva peste id-ul pe club ?!?! :roll:
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

alexchivu scrie: dar spune-mi te rog nu influenteza f mult consumul (pe parte electrica ma gandesc), nu trebuie sa-i pun o siguranta mai mare?
Ledurile au consum nesemnificativ, nu-ti face probleme :)
Dăi PM lu' @peste, îți va răspunde.......sper :lol:
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Suna-l suna-l ca poate iti raspunde, daca are chef.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
Ieri am luat-o :D
S-a intârziat putin dar nu din cauza dealerului ci din cauza mea pt ca am vrut niste chesti in plus care au trebuit comandate si montate inainte de a ridica masina. E vorba de bandouri laterale, protactii colturi bare, aparatori noroi spate si alte cateva lucruri.
Prima impresie per ansamblu e ok.
Motorul de 1,6 si 124cp e silentios dar nu depasaste in performante C4 de 110cp. Asta datorita cutiei de viteze automate. Aceasta are trei moduri de functionare: in primul (modul Easy)vitezele se schimba pe la 2200-2500 de ture dar intre schimbari apare un moment de incetinire care personal, mi se pare f deranjant, parca ar accelera in valuri :( .Al doilea mod (Easy sport) schimbul vitezelor se face la peste 4000 de ture, in functie de apasarea pedalei de acceleratie,mod care este intradevar placut iar senzatia de accelerare in valuri e aproape insesizabila.Al treilea mod e cel manual, vitezele putandu-se schimba fie din maneta fie din padelele din spatele volanului. Din pacate n-am avut timp sa exersez prea mult acest mod dar cred ca doar astfel voi putea simti cei 124cp ai Aurisului.
Directia e mai usoara ca la C4 si cel putin la fel de precisa. Spatiul interior e ergonomic si da senzatia de HI-TECh,in special datorita cadranelor tip Optitron, butoanele utilizate frecvent sunt mari, aerisite, fara riscul de a le cauta sau confunda.
Una peste alta, Aurisul e o masina care nu te atrage in mod deosebit dar odata ce o ai, te va multumi.
Voi revenii si cu alte impresii mai târziu, deocamdata n-am decit 54km la bord :lol:
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

sa o stapaneasca sanatoasa......
pt ca nu imi imaginez cum un impatimit c4, poate sa schimbe patratelul cu Aurisul :)
nu-i asa ca am dreptate?
glumesc....sa o stapaniti sanatosi.
hai ca imi place.... :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Prietenul nostru, Dan Pasare”