DimaBogdan e cu nervii la pamant datorita masinii,ATS,ALpha Motors... Sunt sigur ca nimeni nu a spus ceva rau intentionat...
@EnacheEdi, asteptare usoara, pana iti vine masina..

Din pacate daca ai fi ajuns in service, ai fi vazut ca aceste cuvinte sunt de-a dreptul flatante in unele cazuri.Stimate domn, imi cert scuze daca te-au deranjat intrebariel mele .. dar atitudinea ta de cartier lasa de dorit ... cuvinte ca "mesterica"
1. Sa nu-ti para rau. Masina e chair ok. Doar ca mai exista si rebuturi (orice producator are) si de asemenea exista si ghinionisti la care sa ajunga.enacheedi scrie:NU /// nu sunt de la ATS .. dar nici nu mi-a ajuns masina si deja imi pare rau ca am putut sa comand asa ceva ... !!!!!!!!! asta este ... !!!!!!
In schimb ..mai am o intrebare .. macar aceste motoare 1,6 I 16v ssunt macar EURO 4 ?????
Nu? Dar pe cine ai intrebat?:)enacheedi scrie:parca nu am auzit de atatea probleme la Skoda .. de exemplu ...
1.6T. E deja pe acolo, doar ca nu e pe piata. Vor sa-l puna deocamdata pe 207RC. Daca n-or sa vrea sa-mi dea unul pe o berlina C4 am sa ma duc spre leon cupra.enacheedi scrie:Citeam mai devreme intr-un site ca cei de la PSA incep o colaborare cu BMW pentru productia unui motor de 1,6 benzina ... si acum ma gandesc ca nu sunt ultimele gunoaie in materie de motoare, din moment ce BMW considera asta ca fiind oportun !!!!!