Probleme cunoscute ca fiind comune la Citroen C4
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Probleme cunoscute ca fiind comune la Citroen C4
1. Etrierii Spate
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
- Boxa portiera pasger se desprinde la destul de multe exemplare;
- Cind e toba rece nu face priza nus' ce lagar si cind schimbi treptele (mai ales 1, 2 si 3) se aude un scritiit precum cel cind desfaci un borcan de compot.
- Etrieri spate cu probleme, masina rage cind merge cu spatele, se schimba pe garantie.
- Cind e toba rece nu face priza nus' ce lagar si cind schimbi treptele (mai ales 1, 2 si 3) se aude un scritiit precum cel cind desfaci un borcan de compot.
- Etrieri spate cu probleme, masina rage cind merge cu spatele, se schimba pe garantie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
da da da mituc, si la mine..si ma scoate din minti..mai ales cand merg linistit seara prin cartier si rad toti pustii de mine....
nu apare tot timpul, si singura data cand am fost la service nu au auzit aia (damn'it)
sigur e toba???adica ma gandesc sa nu fie altceva...deh, drobul de sare...eu i-am zis tipului de la service de toba, dar el ca nu , ca etc...
ai avut pproblema si rezolvat-o???
nu apare tot timpul, si singura data cand am fost la service nu au auzit aia (damn'it)
sigur e toba???adica ma gandesc sa nu fie altceva...deh, drobul de sare...eu i-am zis tipului de la service de toba, dar el ca nu , ca etc...
-
mituc
Pai zicea careva pe aici ca e un lagat prost (mai exact timpit si cretin) la iesirea tobei din motor, iar dupa urechea mea as spune ca da, de pe acolo se aude.T.rac3Er scrie:sigur e toba???adica ma gandesc sa nu fie altceva...deh, drobul de sare...eu i-am zis tipului de la service de toba, dar el ca nu , ca etc...
Daca stau acum bine si ma gindesc nu l-am mai auzit de vreo 2 saptamini nici pe asta...
-
KereKash_KRK
- Dracusor
e un colier care nu face bine priza la rece si de acolo vine scartaitul. A treia oara cand am fost in service cu problema asta a fost rezolvata, dar cum neam obisnuit cu ATS... a reaparut dupa 2 luni.
Problemele mele:
1. Scartaitul mai sus mentionat
2. scartait puternic la franare
3. boxa dreapta desprinsa, boxele din spate de pe suporti de plastic zbarnaie
4. ciorapeii de la amortizoare spate cazuti
5. tacaneli la motor
6. ambreiaju (cutia) agata
mentionez ca niciuna dintre problemele mai sus mentionate nu au fost rezolvate la nici o vizita. ma duc le spun, ei cica o fac, plec cu masina si nimik. si cu privire la greierasi mi s-a raspuns odata foarte sec in service "arata-mi mie un c4 care sa nu scartaie". Respect ATS...... minus infinit
Problemele mele:
1. Scartaitul mai sus mentionat
2. scartait puternic la franare
3. boxa dreapta desprinsa, boxele din spate de pe suporti de plastic zbarnaie
4. ciorapeii de la amortizoare spate cazuti
5. tacaneli la motor
6. ambreiaju (cutia) agata
mentionez ca niciuna dintre problemele mai sus mentionate nu au fost rezolvate la nici o vizita. ma duc le spun, ei cica o fac, plec cu masina si nimik. si cu privire la greierasi mi s-a raspuns odata foarte sec in service "arata-mi mie un c4 care sa nu scartaie". Respect ATS...... minus infinit
C4 coupe 1.6i 16v 110cp iridis B.61.KRK
- Tomita
- cre8or
pt ciorapei am eu solutie...este vrba de un mastic care se baga acolo...de 2 luni am rezolvat aceasta situatie...multumesc domnului costel de la cartec...o sa pozez cum arata la mine (recunosc putin intestetic, nu am fost prezent la momentul operatiunii respective: le-am lasat masina cu o serie de probleme[greieri, boxe, ciorapei] si m-am intors la servici)
acel scartait la motor nu l-au auzit, si deci nu s-a rezolvat...
acel scartait la motor nu l-au auzit, si deci nu s-a rezolvat...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
walleye
confirm scirtiitul evacuarii la rece, la mine a aparut pe la kilometrul 4000. o vreme era o constanta precum luna, soarele si c***eala femeiasca, acum a devenit intermitenta, citeodata nu face, sau face abia perceptibil, alte dati zici ca-s acceleratul cind se opreste in gara.
cu etrierii spate n-am avut probleme in schimb cam fluiera placutele ecologice si sapa santuri in discuri. la service-ul citro din tm replica a fost clasica, asa face toate, astept sa inceapa sa tremure la frina si o sa le schimb pe garantie.
in rest troncanituri cind e masina goala de la centuri si niste biziieli prin usi si bord. si miros de muraturi in portbagaj de cind m-au apucat dracii sa fac concurs cu butoiul de gogonele in spate.
+ mi-am amintit, intra mai greu in marsarier, citeodata cu ciriituri. apas ambreiajul pina jos evident, masina stationara.
cu etrierii spate n-am avut probleme in schimb cam fluiera placutele ecologice si sapa santuri in discuri. la service-ul citro din tm replica a fost clasica, asa face toate, astept sa inceapa sa tremure la frina si o sa le schimb pe garantie.
in rest troncanituri cind e masina goala de la centuri si niste biziieli prin usi si bord. si miros de muraturi in portbagaj de cind m-au apucat dracii sa fac concurs cu butoiul de gogonele in spate.
+ mi-am amintit, intra mai greu in marsarier, citeodata cu ciriituri. apas ambreiajul pina jos evident, masina stationara.
- Tomita
- cre8or
intrebare, la o frana mai brusca, nu pt stop maxim, dar oricum sa opresti in cativa metrii de la 80 la 30, e ok daca trepideaza, si se aude un zgomot de exterior??? din cate mai ziceau niste colegi, asa face abs-ul la franari de urgenta...
buna faza cu muraturile...dar nu recomandata
vezi adrian poate stie niste solutii de curatat...
buna faza cu muraturile...dar nu recomandata
-
walleye
-
Megane
- Renoist
-
tipitip
- Admin
-
mituc
Are si asta o rezolvare temporara: mentine presiunea asupra levierului spre pozitia marsalier si ridica usor detot ambreajul, dar nu foarte mult. Eu am obiceiul sa apas ambreajul foarte brusc si foarte violent, sa de ies cu el prin podea, si se pare ca la bagat in marsalier nu-i place asta.walleye scrie:+ mi-am amintit, intra mai greu in marsarier, citeodata cu ciriituri. apas ambreiajul pina jos evident, masina stationara.
- Tomita
- cre8or
-corect, si eu mi-am amintit de marsarier, dar f rar mi se intampla. rezolvarea este revenirea la punctul mort (eliberare completa ambreiaj, si repretare incercare)...nu e prea bine sa se intample oricum...e o bliuta neagra...
dar o bila neagra care tot acum mi-am amintit-o este retrogradarea in trepte atunci cand vrei sa folosesti frana de motor. cel mai frecvent se va simti in treapta intai. pur si simplu masina nu iti permite, cand esti in turatii mari sa retrogradezi cu usurinta. adica daca stiu ca urmeaza un ac de par (sau o curba accentuata, care se abordeaza cu viteze mici) vrei sa intri in trI (in trII vei avea doar ~2500rpm, unde motorul nu ofera abilitati sportive [vorbesc despre benzine aspirate]) si pur si simplu levierul nu vrea sa intre, opune rezistenta. nu caraie, nu nimic, doar ca parca nu exista un locas in care sa intre.
am vazut manevre de intoarcere 180 grade (cu masini FWD) care nu stiu daca merg folosite la c4, din aceasta cauza.
mentionez ca in mersul de zi cu zi, schimbarea treptelor este excelenta, nu agata, nu nimic...
dar o bila neagra care tot acum mi-am amintit-o este retrogradarea in trepte atunci cand vrei sa folosesti frana de motor. cel mai frecvent se va simti in treapta intai. pur si simplu masina nu iti permite, cand esti in turatii mari sa retrogradezi cu usurinta. adica daca stiu ca urmeaza un ac de par (sau o curba accentuata, care se abordeaza cu viteze mici) vrei sa intri in trI (in trII vei avea doar ~2500rpm, unde motorul nu ofera abilitati sportive [vorbesc despre benzine aspirate]) si pur si simplu levierul nu vrea sa intre, opune rezistenta. nu caraie, nu nimic, doar ca parca nu exista un locas in care sa intre.
am vazut manevre de intoarcere 180 grade (cu masini FWD) care nu stiu daca merg folosite la c4, din aceasta cauza.
mentionez ca in mersul de zi cu zi, schimbarea treptelor este excelenta, nu agata, nu nimic...