RADIO CD

Scrie răspuns
onacus

Mesaj de onacus »

Da, pai nu mai folositi cd-ul (eu nu il folosesc), si atunci nu o sa stiti nici ca este defect, nici ca nu are mp3.

Dati drumul la radio, dar ala o sa piarda semnalul. Si in bucuresti, si inafara lui. Hm.... stai ca nu suna bine.

Inchide-l de tot si ia-ti un iPod. Este cam scump...
Un telefon cu radio.

Yupyyyyy. :lol:

Da, radio-cdul este o capodopera in sensul prost din pacate. Mie mi-au schimbat deja unul, si nu este la fel de prost ca cel initial, dar tot foarte prost este :oops: .
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
rado

Mesaj de rado »

ce le-ai zis ca sa ti-l schimbe??
Imagine

viewtopic.php?f=19&t=1246" onclick="window.open(this.href);return false; SOLD!
onacus

Mesaj de onacus »

Le-am spus ca pierde semnalul la radio. Atata tot.
L-au schimbat cu altul, care parca nu este la fel de prost. Spun "parca" pentru ca tot prost este.
O sa le mai spun, sa mai schimbe. Pana s-or plictisi ori ei, ori eu. Sau pana se rezolva.
rado

Mesaj de rado »

le-ai demonstrat? sau pur si simplu te-au crezut pe cuvant? cel pe car eti l-au montat era nou?
Imagine

onacus

Mesaj de onacus »

Nu le-am demostrat nimic. Le-am spus cum face, anume ca merg si incepe sa se auda aiurea si daca apas din nou pe butonul postului se aude iar bine o perioada de, sau o distanta de (ca asa face) dupa care iar incepe sa se auda aiurea. Si mi-au pus unul nou.
Era altul pentru ca arata ca fiind altul. Butoanele erau putin altfel. Daca au lustruit unul si l-au inlocuit pe al meu nu stiu, dar arata ca si nou :D.

Bine, ei au spus ca ma suna in maxim 15 zile (lucratoare) si in ziua a 15-a m-am dus eu la ei cu o falca in cer si alta in pamant. Si era marti acea a 15 ai si mi-au spus ca vineri "tocmai" le venise piesa si ca urmau sa ma sune ei. Ma rog, sa zicem ca asa era.
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Aceeasi problema am avut-o si eu. Nu mai citea si nici nu vroia sa-l dea afara.
Am fost la Baneasa si s-a rezolvat imediat, fara discutii.
Explicatia, destul de plauzibila, a fost ca era un stift de cd. Daca folosesti cd-uri de marca nu ai probleme.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
rado

Mesaj de rado »

la mine e mai complicat ..am fost acolo..au zis ca luni scriu la bucuresti...sa vada daca le aproba astia schimbarea...oricum chestia cu "stift" nu se aplica ..eu am avut un jvc ..mergea si daca bagai in el guma de mestecat :roll:
ps.
pana sa ma creada a trebuit sa ma duc exact cand nu mergea..ca altfel cine stie..
Imagine

vladut_v

Mesaj de vladut_v »

onacus scrie:Nu le-am demostrat nimic. Le-am spus cum face, anume ca merg si incepe sa se auda aiurea si daca apas din nou pe butonul postului se aude iar bine o perioada de, sau o distanta de (ca asa face) dupa care iar incepe sa se auda aiurea. Si mi-au pus unul nou.
Hopa ! Aceleasi simptome si la mine ! Apas pe butonul postului si se aude iar bine un timp. Sesizat nu cu mult timp in urma, dar n-am fost niciodata prea atent la treaba asta.

Dupa ce ti-a inlocuit unitatea radio-cd, a disparut problema asta ? Ziceai ca parca ai simtit o imbunatatire a calitatii, dar referitor exact la problema asta, ceva imbunatatire ?
C4 1.6i 16V Berlina
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Si mie mi se intampla la fel. Dupa un anumit timp scade volumul (probabil si calitatea), iar daca apas din nou pe buton isi revine
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

cosminnuss scrie:Si mie mi se intampla la fel. Dupa un anumit timp scade volumul (probabil si calitatea), iar daca apas din nou pe buton isi revine
El cauta postul dupa informatiile RDS si incearca sa se tina de el. De exemplu ieri in drum spre casa eram pe la bacau insa el prindea ChisFM pe frecventa din buzau sau bacau (101.ceva parca) iar cind am apasat din nou pe butonul corespunzator postului s-a dus direct pe frecventa de iasi si a inceput sa se auda mai bine. Bineinteles, cum coboram intre 2 dealuri auzeam purici, dar...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
onacus

Mesaj de onacus »

Nu are treaba cu RDS-ul. Cu sau fara RDS, face la fel. Si mai este si un REG mode (este acolo in meniuri) care face ceva bine, ca parca pierde ceva mai greu postul.

Dar tot il pierde.

Dupa ce mi-au schimbat radioul am avut cateva zile cand a mers aproape perfect. SI dupa a inceput sa faca din nou la fel, doar ca parca nu asa de pronuntat ca si inainte. Dar tot suparator este si tot urat este.

Sunt si zone cu semnal prost. Acestea se manifesta prin faptul ca dupa ce apesi pe butonul postului se aude la fel ca inainte. Iar atunci nu injur radioul.

In restul situatiilor, este de la el.

Eu zic ca este ceva soft care prelucreaza sunetul, pentru ca de fapt partea de receptie face treaba la fel, dar dupa sunetul este prelucrat ca sa scape de parazitii din semnal. Dar in loc sa faca ce trebuie, face prostii (mai bine nu ar face nimic dupa gusturile mele). Asta cred eu cu de la mine putere, nu mi-a spus nimeni ca este asa ceva in radio, asa ca priviti cu scepticism lucrul asta.
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Ai TA on?
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
onacus

Mesaj de onacus »

Nu
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

macar ma simt mai bine k nu sunt singura cu probleme de cd player. Aceeasi problema k si a lui bizkit. a ramas cd-ul blocat, nu mergea nici eject, nici sa schimbe radio/cd/radio. am mers cu mashina azi la ATS. :? constatarea a durat vreo 10 min!!!!! incredibil... :shock: au batut recordul la faza asta. Inafara de intreabrea idiata:@doara...sunteti sigura k are cd inauntru@ nu au intrebat absolut nimik. Cred k s-au obisnuit pana acum cu problema asta. Mi-au facut comanda pt cdplayer nou. 15 zile lucratoare...same old story...
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

Schimbati prastiile alea de radio-cd.
La mine se bloca cd-ul intruna.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”