tremurat volan
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
Re: tremurat volan
Inainte sa te duci la echilibrat poti sa verifici daca nu s-a depus material antiderapant (nisip amestecat cu sare) pe interirul jantelor (vezi poza). Eu am patit anul trecut, si dupa ce am curatat cu o perie interorul jantelor nu a mai fost nevoie de echilibrare.

TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
-
mki
Recent am observat si eu ca tremura volanul la franare, si franeaza sacadat. Stie cineva daca discurile de frana sunt acoperite de garantie si daca exista o limita de kilometri pentru aceasta?
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
o limita a bunului simt!
1000-2000....este considerat consumabil...deci nu, pe buna dreptate.
1000-2000....este considerat consumabil...deci nu, pe buna dreptate.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
DanDana
- ReDeDeu'
- Numar Inmatriculare: VL 08 RDD
Discurile de frana nu sunt acoperite de garantie? Cu placutele sunt de acord, dar discurile..... cred ca ar trebui totusi.
- Aiurica
pai daca tu dai in toate baltile posibile...cand sunt discuriel incinse....de ce sa iti dau garantie la asa ceva?
da....ti se rupe...da iti dau garantie....
da....ti se rupe...da iti dau garantie....
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
40 000km sunt si discurile, asta mi-a zis la ATS !
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mki
Am sunat la ATS si au confirmat ca discurile de frana intra in garantie, fara o limita speciala de kilometri. Stiam ca exista riscul de a de-cali discurile daca se uda in momentul in care sunt incinse, asa ca am fost destul de atent. In plus, problema a aparut imediat dupa ce masina a stat o saptamana in service, fara sa dea nici un semn inainte.
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
zici ca franeaza sacadat? adik ca atunci cand intra ABS-ul?
Eu am avut problema asta dupa ce masina a stat nemiscata 2 saptamani si se pare ca ruginisera franale (explicatia asta am primit-o) si la orice frana intra ABS-ul, iar dupa 30-50 de km facuti in oras (frane destul de dese) problema a disparut.
Eu am avut problema asta dupa ce masina a stat nemiscata 2 saptamani si se pare ca ruginisera franale (explicatia asta am primit-o) si la orice frana intra ABS-ul, iar dupa 30-50 de km facuti in oras (frane destul de dese) problema a disparut.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
-
mki
Initial si eu am crezut ca e de la rugina de pe discuri. Insa problema s-a agravat in timp, si senzatia e tare ciudata cand apesi incet si constant pe pedala de frana, si masina ba franeaza ba nu.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
discuri ovalizate.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Hai sa ma bag si eu... La 120-130kmph imi tremura volanul rau
, fara sa apas pe frana. Frana merge ok.
Sa ma indrept spre un centru pentru verificat geometria? Exista posibilitatea sa fie de la discuri? Am 31000 de km
Sa ma indrept spre un centru pentru verificat geometria? Exista posibilitatea sa fie de la discuri? Am 31000 de km
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- Aiurica
da, exista posibilitatea sa fie si de la discuri.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Daca nu apesi frina si tremura e cam de la rotile dezechilibrate. Daca rotile sint echilibrate si tot iti tremura atunci:cosminnuss scrie:Hai sa ma bag si eu... La 120-130kmph imi tremura volanul rau, fara sa apas pe frana. Frana merge ok.
1. poate fi de la faptul ca acea portiune de drum pe care incerci are usoare denivelari la intervale egale de lungime. Incearca si in alte parti. Daca la 120-130Kmph vibratiile apar doar pe anumite portiuni de drum atunci asta e;
2. daca ai jante de aliaj atunci e posibil sa isi fi pierdut planeitatea, spitele nu mai sint in acelasi plan si miscarile lor fiind oscilante una fata de cealalta dupa anumite viteze intra in rezonanta;
3. ai joc pe la alte trasnai, capede de bara, bielete de directie, bucse, care se misca in voia lor. Cu craterele astea plantate parca anume de hotii si manelistii care ne conduc,scapa-le-am toti cucul printre degete cind se scarpina in nas, e posibil sa se fi accentuat acele jocuri.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Aiurica
si te-as completa maestre, cu discurile.
poate apare acest fenomen de vibrare, datorat discurilor chiar daca nu este apasata pedala.
in cazul in care placuta ramane putin blocata in etrier, aceasta ruleaza pe surafata discului, infranindu-l ceea ce duce la acest fenomen de vibrare.
poate apare acest fenomen de vibrare, datorat discurilor chiar daca nu este apasata pedala.
in cazul in care placuta ramane putin blocata in etrier, aceasta ruleaza pe surafata discului, infranindu-l ceea ce duce la acest fenomen de vibrare.
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Drumul pe care am sesizat vibratiile este DN1, pe o portiune foarte buna. Am mai mers pe acolo dar e prima oara cand se intampla asta. Totul s-a intamplat brusc deoarece cu o saptamana inainte am fost si pe A1 si am rulat cu >150 dar nu am simtit nimic. Intre timp mi-am spalat masina si incep sa cred ca s-a ovalizat ceva, pe undeva... Nu am mai spalat-o de vreo jumatate de anmituc scrie:Daca nu apesi frina si tremura e cam de la rotile dezechilibrate. Daca rotile sint echilibrate si tot iti tremura atunci:cosminnuss scrie:Hai sa ma bag si eu... La 120-130kmph imi tremura volanul rau, fara sa apas pe frana. Frana merge ok.
1. poate fi de la faptul ca acea portiune de drum pe care incerci are usoare denivelari la intervale egale de lungime. Incearca si in alte parti. Daca la 120-130Kmph vibratiile apar doar pe anumite portiuni de drum atunci asta e;
2. daca ai jante de aliaj atunci e posibil sa isi fi pierdut planeitatea, spitele nu mai sint in acelasi plan si miscarile lor fiind oscilante una fata de cealalta dupa anumite viteze intra in rezonanta;
3. ai joc pe la alte trasnai, capede de bara, bielete de directie, bucse, care se misca in voia lor. Cu craterele astea plantate parca anume de hotii si manelistii care ne conduc,scapa-le-am toti cucul printre degete cind se scarpina in nas, e posibil sa se fi accentuat acele jocuri.
Ma gandesc ca o ovalizare a discurilor este improbabila odata ce la franare nu simt absolut nimic schimbat
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice