ba are mah...Mihay scrie:valeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce ma doare capul. c4 nu are nici un senzor de greutate. !!!
eu am pe toate 7 scaunele
ce stii tu
ba are mah...Mihay scrie:valeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce ma doare capul. c4 nu are nici un senzor de greutate. !!!

Nu stiu ce ai vrut sa zici cu asta si nu stiu daca Kia are acel senzor de greutate dar chiar daca il are crezi ca e mai avansata tehnologic ca C4 ?!qBALLC4 scrie:fratilor nu are nici un senzor de greutate ,e citroen nu kia ce dumnezeu
vlad scrie:Cum Baty, vrei sa zici ca masina detoneaza capsele pirotehnice doar cu informatiile de la senzorii de turatie a rotilor ? Nu are un accelerometru pe undeva, sau alt senzor de impact ? Si cum face diferenta dintre impact frontal si lateral ? Nu te contrazic prea tare dar nu imi vine sa cred ca doar pe acele informatii se bazeaza calculatorul airbagurilor ?
Alt argument care ma face sa cred ca are vreun acceleromtru e ca airbagurile se pot deschide cu o anumita forta in functie de impact.
Cred ca mai bine s-ar deschide un topic nou numit senzori centuri ca majoritatea discutiilor de aici sint offtopic.