problema incalzire in scaune!

Scrie răspuns
alexfilfa

problema incalzire in scaune!

Mesaj de alexfilfa »

Salut! Are cineva o solutie mai ieftina cum sa-mi repar incalzirea pe scaunul soferului(este incalzire din fabrica).Mai ieftina in sensul in care cei de la service au zis ca trebuie inlocuit tot sezutul adik 2000roni :((. Nu stiu exact ce are,pur si simplu nu mai functioneaza.Au zis ca rezistentele din scaun sunt incorporate in burete...Am vreo sansa sa gasesc vreun c4 dauna totala cu incalzire in scaun? :D. Aaa...si au zis ca e posibil ca la spalatorie sa se fi urcat ala care spala masina cu genunchiul pe scaun si sa rupa o lamela...
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Re: problema incalzire in scaune!

Mesaj de Deese »

Te-ai uitat sa nu fie vreo mufa desprinsa sau ceva ce nu face contact?

Sanse sa gasesti la dezmembrari ai, dar e de cautat.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Imi pare rau sa aud ca s-a dus incalzrea in scaun.

Undeva e intrerupta rezistenta in sezut. Sunt foarte slabe si se deterioreaza la o sarcina mai mare asupra scaunului. Intr-adevar sezutul vine separat cu tot cu tapiteria originala in functie de seria sasiu. Nu cred ca te-ar ajuta cu prea mult sa-ti zic ca pretul sezutului e undeva la 1500 RON + manopera de schimbare, daca vrei in reprezentanta.

Solutii nu prea sunt decat cele artizanale, adica sa dai jos scaunul si sa-l luati la mana cu cineva care se pricepe. Rezistentele sunt oarecum aparente deci nu va trebui sa tai in burete, sau altceva.

Mare grija sa scoti borna bateriei in timp ce umbli la instalatia electrica a scaunului, mai ales daca ai airbag in spatar. Poate sari la un scurtcircuit si e jale !

Ca idee in garantie se schimba imediat. O prelungire de garantie cu 1 an e mai ieftina decat sezutul asta.
C4 1.6i 16V Berlina
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

Prima data poti sa masori sa vezi daca intradevar este intrerupta rezistenta din scaun.
Eu m-am uitat la scaunele mele si m-i se pare ca se pot desface bucati adica sa detasezi partea de material de structura scaunului, iar daca faci chestia asta atunci probabil ai putea sa repari acea rezistenta.
Are cineva un tutorial cum se poate demonta un scaun in partile lui componente?
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

dupa cate am vb cu mugurel, scaunele au lipit buretele ala de fieratanii.... si parca si de tapiterie.
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Ca idee in garantie se schimba imediat. O prelungire de garantie cu 1 an e mai ieftina decat sezutul asta.[/quote]

Scuze pt off, dar cam cat costa o prelungire de garantie ? Sencs
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

http://www.citroen.ro/servicii/garantia-extinsa" onclick="window.open(this.href);return false; vezi ce usor e :wink:
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”