Probleme cunoscute ca fiind comune la Citroen C4

Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Probleme cunoscute ca fiind comune la Citroen C4

Mesaj de Bogdan »

1. Etrierii Spate
-
-
-
-
-
-
-
-
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Greierasi in ushi.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

- Boxa portiera pasger se desprinde la destul de multe exemplare;
- Cind e toba rece nu face priza nus' ce lagar si cind schimbi treptele (mai ales 1, 2 si 3) se aude un scritiit precum cel cind desfaci un borcan de compot.
- Etrieri spate cu probleme, masina rage cind merge cu spatele, se schimba pe garantie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

da da da mituc, si la mine..si ma scoate din minti..mai ales cand merg linistit seara prin cartier si rad toti pustii de mine....
nu apare tot timpul, si singura data cand am fost la service nu au auzit aia (damn'it)
sigur e toba???adica ma gandesc sa nu fie altceva...deh, drobul de sare...eu i-am zis tipului de la service de toba, dar el ca nu , ca etc...
ai avut pproblema si rezolvat-o???
mituc

Mesaj de mituc »

T.rac3Er scrie:sigur e toba???adica ma gandesc sa nu fie altceva...deh, drobul de sare...eu i-am zis tipului de la service de toba, dar el ca nu , ca etc...
ai avut pproblema si rezolvat-o???
Pai zicea careva pe aici ca e un lagat prost (mai exact timpit si cretin) la iesirea tobei din motor, iar dupa urechea mea as spune ca da, de pe acolo se aude.
Daca stau acum bine si ma gindesc nu l-am mai auzit de vreo 2 saptamini nici pe asta...

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
KereKash_KRK
Dracusor

Mesaj de KereKash_KRK »

e un colier care nu face bine priza la rece si de acolo vine scartaitul. A treia oara cand am fost in service cu problema asta a fost rezolvata, dar cum neam obisnuit cu ATS... a reaparut dupa 2 luni.

Problemele mele:
1. Scartaitul mai sus mentionat
2. scartait puternic la franare
3. boxa dreapta desprinsa, boxele din spate de pe suporti de plastic zbarnaie
4. ciorapeii de la amortizoare spate cazuti
5. tacaneli la motor
6. ambreiaju (cutia) agata

mentionez ca niciuna dintre problemele mai sus mentionate nu au fost rezolvate la nici o vizita. ma duc le spun, ei cica o fac, plec cu masina si nimik. si cu privire la greierasi mi s-a raspuns odata foarte sec in service "arata-mi mie un c4 care sa nu scartaie". Respect ATS...... minus infinit
C4 coupe 1.6i 16v 110cp iridis B.61.KRK
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

pt ciorapei am eu solutie...este vrba de un mastic care se baga acolo...de 2 luni am rezolvat aceasta situatie...multumesc domnului costel de la cartec...o sa pozez cum arata la mine (recunosc putin intestetic, nu am fost prezent la momentul operatiunii respective: le-am lasat masina cu o serie de probleme[greieri, boxe, ciorapei] si m-am intors la servici)
acel scartait la motor nu l-au auzit, si deci nu s-a rezolvat... :(
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
walleye

Mesaj de walleye »

confirm scirtiitul evacuarii la rece, la mine a aparut pe la kilometrul 4000. o vreme era o constanta precum luna, soarele si c***eala femeiasca, acum a devenit intermitenta, citeodata nu face, sau face abia perceptibil, alte dati zici ca-s acceleratul cind se opreste in gara.

cu etrierii spate n-am avut probleme in schimb cam fluiera placutele ecologice si sapa santuri in discuri. la service-ul citro din tm replica a fost clasica, asa face toate, astept sa inceapa sa tremure la frina si o sa le schimb pe garantie.

in rest troncanituri cind e masina goala de la centuri si niste biziieli prin usi si bord. si miros de muraturi in portbagaj de cind m-au apucat dracii sa fac concurs cu butoiul de gogonele in spate.

+ mi-am amintit, intra mai greu in marsarier, citeodata cu ciriituri. apas ambreiajul pina jos evident, masina stationara.
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

intrebare, la o frana mai brusca, nu pt stop maxim, dar oricum sa opresti in cativa metrii de la 80 la 30, e ok daca trepideaza, si se aude un zgomot de exterior??? din cate mai ziceau niste colegi, asa face abs-ul la franari de urgenta...
buna faza cu muraturile...dar nu recomandata :D vezi adrian poate stie niste solutii de curatat...

walleye

Mesaj de walleye »

daca simti o pulsatie in pedala, ala-i abs-ul

bun mie nu mi se pare pulsatie cit trepidatie, uruit. dar oricum e abs-ul. trepidatiile de la discuri ondulate se simt mult mai lin, mai moale in pedala si la orice frinare, cit ar fi ea de lina sau violenta.
Megane
Renoist

Mesaj de Megane »

Capacul ala de plastic care astupa conducta (tot de plastic) pe unde se baga lichidul de parbriz mi se pare foarte fragil. Nu se rupe pana la urma buza aia de prindere?
Renault Megane Sedan Privilege 1.6i 16V, 2005
tipitip
Admin

Mesaj de tipitip »

Îl desfaci cu dinamita? :lol: :lol: :lol:
Kia Cerato 1.6 crdi roşu B 19 PFR
Imagine
Megane
Renoist

Mesaj de Megane »

Nu, dar buza aia de prindere pare schiloada rau.
Renault Megane Sedan Privilege 1.6i 16V, 2005
mituc

Mesaj de mituc »

walleye scrie:+ mi-am amintit, intra mai greu in marsarier, citeodata cu ciriituri. apas ambreiajul pina jos evident, masina stationara.
Are si asta o rezolvare temporara: mentine presiunea asupra levierului spre pozitia marsalier si ridica usor detot ambreajul, dar nu foarte mult. Eu am obiceiul sa apas ambreajul foarte brusc si foarte violent, sa de ies cu el prin podea, si se pare ca la bagat in marsalier nu-i place asta.

Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

-corect, si eu mi-am amintit de marsarier, dar f rar mi se intampla. rezolvarea este revenirea la punctul mort (eliberare completa ambreiaj, si repretare incercare)...nu e prea bine sa se intample oricum...e o bliuta neagra...
dar o bila neagra care tot acum mi-am amintit-o este retrogradarea in trepte atunci cand vrei sa folosesti frana de motor. cel mai frecvent se va simti in treapta intai. pur si simplu masina nu iti permite, cand esti in turatii mari sa retrogradezi cu usurinta. adica daca stiu ca urmeaza un ac de par (sau o curba accentuata, care se abordeaza cu viteze mici) vrei sa intri in trI (in trII vei avea doar ~2500rpm, unde motorul nu ofera abilitati sportive [vorbesc despre benzine aspirate]) si pur si simplu levierul nu vrea sa intre, opune rezistenta. nu caraie, nu nimic, doar ca parca nu exista un locas in care sa intre.
am vazut manevre de intoarcere 180 grade (cu masini FWD) care nu stiu daca merg folosite la c4, din aceasta cauza.
mentionez ca in mersul de zi cu zi, schimbarea treptelor este excelenta, nu agata, nu nimic...

Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”