Oglinzi inghetate (cred)

baty_san

Re: Oglinzi inghetate (cred)

Mesaj de baty_san »

da, parbriz incalzit prin rezistenta. de asta ziceam. super eficient si util. as da ceva la schimb de pe masina mea pt un parbriz incalzit cu "rezistenta" :wink:
Don't steal...goverment hates competition!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Deese iar incepi cu posturi care se indeparteaza ani lumina de la subiect????
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Cezar
pi buni

Mesaj de Cezar »

bogdans scrie:e scris mai sus,dadui edit din greseala! da,pachet vizibilitate (senzor ploaie+lumina, oglinda retrovizoare electrocroma, parbriz atermic) alaturi de oglinzile exterioare care sunt si alea electrocrom sau atermice!
@bogdans eu am aceleasi optiuni ca tine pe masina: parbriz atermic (tenta violeta de care nu a vazut desse), senzori lumina+ploaie, oglinda interioara electrocroma. Acest pachet nu a venit si cu oglinzi exterioare incalzite. Ele sunt doar heliomate.

Asa cum am mai zis si in alt post iti cunosc destul de bine masina (inainte sa o cumperi tu). Are aceleasi dotari ca si a mea. Singura diferenta este ca e pe benzina.

Deci nu mai cauta incalzirea din oglinzi ca nu o ai :) (sorry daca te-am dezamagit).
bogdans
Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR

Mesaj de bogdans »

atunci sa i ia naiba pe astia de mint ca in VTR pack baga oglinzile incalzite!ai si jantele de 17" :P?
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

VTR cu 17"? Esti sigur? VTR e echivalent cu echiparea SX de pe berline, iar berlinele nu au oglinzi incalzite si jante de 17" decit la SX Pack (care cred ca e un VTR Plus sau ceva).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Cezar
pi buni

Mesaj de Cezar »

bogdans scrie:atunci sa i ia naiba pe astia de mint ca in VTR pack baga oglinzile incalzite!ai si jantele de 17" :P?
NU am jante de 17. Ale tale sunt puse ulterior.

Echiparea ta se numeste SX VTR+ Pack (ca si a mea).

Poti vedea de citroen.service.com ce echipare a avut din fabrica.
bogdans

Mesaj de bogdans »

nu sunt puse ulterior!asa este cumparata din fabrica!tu mi ai trimis cu detaliile despre masina...uite ce scrie "Wheel style 17 INCH RESOLFEN WHEEL" :P !eu ziceam de oglinzile incalzite,deoarece pe configuratorul vechi(c4 fara facelift) oglinzile si parbrizul erau optiune impreuna cu incalzirea!de aceea mi s a parut ciudat!acum cealalta varianta este ca la noi in tara vin cu alte pachete!masina mea este luata din olanda la 2087 km!
Cezar
pi buni

Mesaj de Cezar »

stiu de unde a fost cumparata. Eu stiam ca liviu mai avea si jante de 16. Poate m-am inselat.

pai si acolo unde ai vazut echiparea la jante( cred ca pe service.citroen) de oglinzi ce zice?
bogdans

Mesaj de bogdans »

din ce mi a trimis candyman..nu am gasit ca am oglinzi incalzite!nu,liviu asa a luat masina cu jantele 17"...nici nu se gasesc second dupa cum ai vazut pt ca nu le vinde nimeni,iar noi..cand a luat el masina erau 15 mil o janta,,,fa un calcul jante+anvelope=>nu era nebun :P!am gasit pe autovit un VTS din bucuresti,cred ca este FULL OPTION de a dreptul,frumos... 11800euro...ma bate gandul...insa greu cu vanzarile...nu stiu daca pot scapa de a mea!cred ca pe service citroen s a uitat candyman si mi a trimis!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”