de ce as iau altul eu acnd am dat banii pe masina noua..in plus nu stiu daca la unul aftermarket merg comenzile de pe volan...sau afisajul...
RADIO CD
-
rado
mmm...la mine deja au trecut mai mult de 15 zile si cd-ul inca nu a venit cica cu astea cu mp3 e mai complicat..ce naiba pot sa fac..astept in continuare..ma gandesc cu groaza daca nu o merge nici cel care il aduc..oare il vor shimba din nou?
de ce as iau altul eu acnd am dat banii pe masina noua..in plus nu stiu daca la unul aftermarket merg comenzile de pe volan...sau afisajul...
-
bizkit1
Radio cd-ul este un mare jaf. Nu are amplificator de semnal pe antena dasta pierde semnalul si la cea mai mica zgarietura de pe cd ti se blocheaza inauntru. Chiar daca o sa pierdeti cateva functii si comenzile de pe volan mai bine il schimbati.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
nu psh...nu esti...sunt de aceeasi parere cu tine. Ma distreaza copios sa am comenzi pe volan, lasand la o parte k e si f practic...si inafara de asta, mi se pare stupid dak am dat bani pe cdplayer, sa il schimb cu un altul . Knd nu va mai fi in garantie, si se va strica, cu siguranta nu voi da bani sa-l repar...voi cauta altul, insa care obligatoriu sa mearga cu comenzile de pe volan...
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
-
shomoyoque
Acum o sa te intorci la masina, o sa apesi butonul de eject si o sa constati cu stupoare ca CD-ul o sa iasa fara nici o problema. Insa sa nu crezi ca s-a terminat!! Nu nu! O sa se mai intample asa doua poate trei saptamani..anne scrie:AJUTOR
Azi s-a blocat Cd-ul nu mai canta si nici nu vrea sa iasa.
Cum procedez? Ii strang de gat pe cei de la service
pot sa rezolv treaba asta singura sau trebuie sa ma duc la ei?
p.s. - CD playerul reprezinta o necunoscuta x pentru mine, iar dramatic este ca nu stiu nici macar domeniul de valori....
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
li s-a mai intamplat si altora ...iata ce am gasit pe alt club auto :
Problema:
Am folosit un CD si mi-a dat "CD Error" si nu mai puteam nici macar sa dau Eject la CD. Pur si simplu nu mai puteam sa folosesc CD-ul. Pe tot drumul spre casa m-am chinuit in fel si chip sa-l scot.
Solutia rapida:
Am ajuns acasa, eram suparat si am scris pe forum. Apoi m-am intors in masina si am putut sa dau Eject. Deci probabil trebuie oprit motorul ca sa se reseteze ceva.
Problema:
Am folosit un CD si mi-a dat "CD Error" si nu mai puteam nici macar sa dau Eject la CD. Pur si simplu nu mai puteam sa folosesc CD-ul. Pe tot drumul spre casa m-am chinuit in fel si chip sa-l scot.
Solutia rapida:
Am ajuns acasa, eram suparat si am scris pe forum. Apoi m-am intors in masina si am putut sa dau Eject. Deci probabil trebuie oprit motorul ca sa se reseteze ceva.
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
faci poze, deci tine cu tine in masina un aparat foto. poti surprinde momentele. ar fi mai bine o camera video (la eventualele scartaituri si pocnitoru sa le demonstrezi la ats)
apoi cu pozele in pricina te duci frumos la dealer si ii zici ca daca nu schimba problema te duci frumos cu dovezile la presa (ca sunt multi fomisit de stiri senzationale) si alaturi de colegii suferinzi al acestui model vei chema si protectia consumatorului. ce parare au? ce e mai ieftin sa iti schimbe aparatul? sau sa linisteasca protectia consumatorului?
apoi cu pozele in pricina te duci frumos la dealer si ii zici ca daca nu schimba problema te duci frumos cu dovezile la presa (ca sunt multi fomisit de stiri senzationale) si alaturi de colegii suferinzi al acestui model vei chema si protectia consumatorului. ce parare au? ce e mai ieftin sa iti schimbe aparatul? sau sa linisteasca protectia consumatorului?
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
O sa ii doar 10 m in spate!!
O poate rezolva si cu vorba buna...
O poate rezolva si cu vorba buna...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews