Scaun uzat
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Scaun uzat
Eu cred ca s-a referit la toata tapiteria scaunului de la sezut. Il rog sa ne explice exact ce a luat.
-
iacobang
- Numar Inmatriculare: b-57-gjf
o persoana de pe acest forum a confirmat ca la el a fost schimbat pe garantie sezutul scaunului cu tot cu tapiterie. Orice dovada ca scaunele se schimba pe garantie este buna pentru noi.
Tocmai am aflat ca o astfel de perna cu tot cu tapiterie a fost schimbata , va rog pe cei care ati schimbat perne de scaun sa ne comunicati unde si cand.
Acum stiu sigur ca se schimba si rog persoanele care au schimbat sa ne confirme.
Avem nevoie de numarul la masina, unde si cand.
Va multumesc pentru ajutor.
Tocmai am aflat ca o astfel de perna cu tot cu tapiterie a fost schimbata , va rog pe cei care ati schimbat perne de scaun sa ne comunicati unde si cand.
Acum stiu sigur ca se schimba si rog persoanele care au schimbat sa ne confirme.
Avem nevoie de numarul la masina, unde si cand.
Va multumesc pentru ajutor.
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
Eu tocmai am primit raspuns de la Eveman Timisoara ca nu se schimba pe garantie. Am scris un email la Citroen Romaia in care am cerut un rapsuns oficial cu care o sa ma duc la OPC. Mai departe ... o sa vedem ce se rezolva
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
-
iacobang
din miile de masini vandute, cateva zeci de masini tot au beneficiat de aceasta favoare.
Trebuie sa ii gasim si apoi sa vedem ce vor zice, va spun eu:
Trebuie sa schimbe tapiteriile la cel putin 100 de masini din 110, va garantez.
Daca nu vor de vorba b una, sa ii prindem cu ocaua mica si sa le dam peste nas.
Cei care aveti scaunele deteriorate inca in garantie, mergeti la primul service autorizat sa faceti constatare, pentru cazul in care veti iesi din garantie.
Va asigur ca pana la urma tot vor face ce trebuie.
Eu stau inca 2-3 zile si merg la ucuresti la OTV sa le dau un subiect tare.: 90% DIN CITROENURILE C4 VANDUTE IN ROMANIA AU SCAUNELE UZATE SI NU VOR SA LE SCHIMBE PE GARANTIE INCALCAND CONTRACTELE!
Sa ii vad atunci, cineva tot se sesizeaza, este o masina cu scaunele defect de fabricatie, si banuiesc ca asa un subiect de la Elodia nu au mai avut.
Cine ma sustine?
Trebuie sa ii gasim si apoi sa vedem ce vor zice, va spun eu:
Trebuie sa schimbe tapiteriile la cel putin 100 de masini din 110, va garantez.
Daca nu vor de vorba b una, sa ii prindem cu ocaua mica si sa le dam peste nas.
Cei care aveti scaunele deteriorate inca in garantie, mergeti la primul service autorizat sa faceti constatare, pentru cazul in care veti iesi din garantie.
Va asigur ca pana la urma tot vor face ce trebuie.
Eu stau inca 2-3 zile si merg la ucuresti la OTV sa le dau un subiect tare.: 90% DIN CITROENURILE C4 VANDUTE IN ROMANIA AU SCAUNELE UZATE SI NU VOR SA LE SCHIMBE PE GARANTIE INCALCAND CONTRACTELE!
Sa ii vad atunci, cineva tot se sesizeaza, este o masina cu scaunele defect de fabricatie, si banuiesc ca asa un subiect de la Elodia nu au mai avut.
Cine ma sustine?
-
iacobang
Daca nu merge de vorba buna, sa ii facem cunoscuti.
Repet din nou: sunt multumit de masina, dar scaunele sunt defect de fabricatie.
Cred ca dupa un astfel de subiect OTV o sa vanda........ dupa ce vor schimba tipul de scaun, sau materialele si abia atunci vor merge toti sa ceara schimbarea lor, ca doar sunt cu 90% mai multe masini decat membri pe acest forum. Ma refer la persoane in varsta,etc.
Toate marcile au defecte, c4 este f bun dar scaunele sunt un defect de fabricatie si trebuie sa il rezolve daca se respecta, daca nu ii vom obliga noi si legea, ca nu suntem nici in padure si nici nu lucram la ei sa ne inchida gura.
Repet din nou: sunt multumit de masina, dar scaunele sunt defect de fabricatie.
Cred ca dupa un astfel de subiect OTV o sa vanda........ dupa ce vor schimba tipul de scaun, sau materialele si abia atunci vor merge toti sa ceara schimbarea lor, ca doar sunt cu 90% mai multe masini decat membri pe acest forum. Ma refer la persoane in varsta,etc.
Toate marcile au defecte, c4 este f bun dar scaunele sunt un defect de fabricatie si trebuie sa il rezolve daca se respecta, daca nu ii vom obliga noi si legea, ca nu suntem nici in padure si nici nu lucram la ei sa ne inchida gura.
- Mihay
- Supermoderator
te rog eu frumos nu mai pune aceleasi posturi in 2 topicuri....fa-ti un blog deja ma doare capul. eu iti inteleg perfect supararea dar intelege-ne si tu pe noi.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Iacobang, tu ti-ai spalat vreodata tapiteria ? Ma refer in special la scaune.
-
iacobang
nu am spalat-o, nu am motiv. Acolo pe spatar la bancheta spate a varsat copilul suc, in rest am grija de ea. In afara de rupturi si strambaturi arata foarte bine, de ce?
-
joeadrianblack
eu nu stiu ce sa zic cu tapiteria asta... nu e rupta... dar e arsa de soare (in loc sa fie negru, e gri). Am fost la ZoneProtect ca sa-l curat, iar acuma pute a soseata nespalata... Initial am crezut ca sunt chimicalele folosite de baietii de la ZoneProtect, dar acu dupa cateva sapt. mirosul persista...
(am si mirositor in bord nou nout)
sa fie oare materialul sintetic de la tapiterie + chimicalele de la spalatorie => o reactie tampita si mirosuri...
(am si mirositor in bord nou nout)
sa fie oare materialul sintetic de la tapiterie + chimicalele de la spalatorie => o reactie tampita si mirosuri...
-
byte
As vrea sa incercam sa gasim o solutie pentru aceasta problema deoarece partea cu garantia se pare ca nu prea merge ...
Una din solutii ar fi sa punem huse insa nici aceasta solutie nu rezolva decat optic problema, pentru ca de exemplu la mine buretele este rupt si in ritmul asta in maxim un an o sa se rupa aripioara cu totul.
Poate voi cei din Bucuresti gasiti o firma care sa ne faca un burete dupa "forma" si "asemanarea" celui pe care il avem la sezut. Iar apoi cu o husa se rezolva sa arate si bine.
Astept si alte solutii, sau idei cum putem rezolva problema.
Una din solutii ar fi sa punem huse insa nici aceasta solutie nu rezolva decat optic problema, pentru ca de exemplu la mine buretele este rupt si in ritmul asta in maxim un an o sa se rupa aripioara cu totul.
Poate voi cei din Bucuresti gasiti o firma care sa ne faca un burete dupa "forma" si "asemanarea" celui pe care il avem la sezut. Iar apoi cu o husa se rezolva sa arate si bine.
Astept si alte solutii, sau idei cum putem rezolva problema.
TM-11-NDZ
-
joeadrianblack
mda, asa e. Eu propun sa cautam o firma care restaureaza masini, ei ar trebui sa stie alte firme care taie buretele in forme si forme. Peste aceste forme, daca punem huse de la XXL (care cica sunt garantate 5 ani), eu zic ca iese o treaba buna.
- Mihay
- Supermoderator
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Pai probabilitatea ca si alea sa fie bulite e mare.
Aseara ma uitam in parcarea ATS si multe aveau 'cute' pe scaune
Aseara ma uitam in parcarea ATS si multe aveau 'cute' pe scaune
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
byte
Dupa o observatie mai atenta am vazut ca de fapt nu buretele este rupt.
Din cate am vazut eu scaunul are 3 componente:buretele, un material mai dur care este prezent doar pe retinerile laterale si peste acest material este aplicata tapiteria. Doar in partea din mijloc tapiteria este lipita direct pe burete.
In cazul meu mi se pare ca acel material dintre burete si tapiterie s-a rupt si de aici si forma umflata.
Din cate am observat eu tot acest material se face vinovat si de acele cute pe care le are toata lumea. Cutele se formeaza in zona in care se termina acel material.
Am facut si un mic desen, sper sa se intaleaga mai bine.
Ar fi interesant daca poate cineva sa se uite la un scaun rupt sa vada daca treburile stau asa cum le-am descris eu aici.

Din cate am vazut eu scaunul are 3 componente:buretele, un material mai dur care este prezent doar pe retinerile laterale si peste acest material este aplicata tapiteria. Doar in partea din mijloc tapiteria este lipita direct pe burete.
In cazul meu mi se pare ca acel material dintre burete si tapiterie s-a rupt si de aici si forma umflata.
Din cate am observat eu tot acest material se face vinovat si de acele cute pe care le are toata lumea. Cutele se formeaza in zona in care se termina acel material.
Am facut si un mic desen, sper sa se intaleaga mai bine.
Ar fi interesant daca poate cineva sa se uite la un scaun rupt sa vada daca treburile stau asa cum le-am descris eu aici.

TM-11-NDZ
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
eu va dau un sfat...primul loc in care va interesati este la dezmembrari!!!! veti fii surprinsi de ce puteti gasi si bineinteles la ce bani 
LE: nu o sa va vina sa credeti cate C4 sunt facute praf , rasturnate , etc la nici un an vechime...
LE: nu o sa va vina sa credeti cate C4 sunt facute praf , rasturnate , etc la nici un an vechime...