1.6 110 cai sau 1.4 75 de cai
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
silvius eu imi bazez punctul de vedere pe baza celui de la bmw club. el zicea ca omv100 e cea mai plina de balarii (pt ca e imbunatatita la CO ~98 si poi adaugate alte porcarii pt a reduce sulful etc) oricum altceva in afara de omv100 si omv95 nu pun. sunt indoctrinat 
omul a testat mai multe benzine si a povestit despre ele
omul a testat mai multe benzine si a povestit despre ele
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
inteleg, eu am informatiile asupra benzinei de la un prieten mecanic la porche romania, pe porche, nu alte alea, tip care a pus mana pe destule scumpeturi precum lamborghini, ferarri si alte alea.
Nu spun ca e cea mai pura, insa e cea mai buna momentan la noi. Pretul oricum a scazut simtitor, de la 4,1 la 3,75 RON, adica putin peste un euro, ceea ce e bine pentru o benzina de export. Asta nu inseamna ca sunt scutit de aditivi pentru ca la acei 50k de care ai spus sa nu am un motor care trage .... sa moara
Nu spun ca e cea mai pura, insa e cea mai buna momentan la noi. Pretul oricum a scazut simtitor, de la 4,1 la 3,75 RON, adica putin peste un euro, ceea ce e bine pentru o benzina de export. Asta nu inseamna ca sunt scutit de aditivi pentru ca la acei 50k de care ai spus sa nu am un motor care trage .... sa moara
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
KereKash_KRK
- Dracusor
-
m.s.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- silvius
sebi: asa e, insa nu uita ca daca vrei putere de la motor trebe sa il 'antrenezi' Mersul subturat este un inamic al puterii, asta nu ma poate contrazice nimeni.
In leg. cu aditivii.... este valabil sa nu pui atata timp cat locuiesti in FR de ex. In Ro avem probleme cu benzina. Si chiar daca multi am trecut pe carerra 100 care si ea este aditivata, trebe din cand in cand sa mai punem aditiv. E valabil pentru orice motor modern de la noi, indiferent ca e citroen, renault, PSA, skoda, ferrari sau mai stiu eu ce. O sa va spun ce aditiv si de unde exact. Puneti insa numai dupa 10K ca altfel nu prea are rost.
In leg. cu aditivii.... este valabil sa nu pui atata timp cat locuiesti in FR de ex. In Ro avem probleme cu benzina. Si chiar daca multi am trecut pe carerra 100 care si ea este aditivata, trebe din cand in cand sa mai punem aditiv. E valabil pentru orice motor modern de la noi, indiferent ca e citroen, renault, PSA, skoda, ferrari sau mai stiu eu ce. O sa va spun ce aditiv si de unde exact. Puneti insa numai dupa 10K ca altfel nu prea are rost.
-
tipitip
- Admin
- silvius
in general oricum ei spun sa nu o fortezi pana la 3k asa ca nu ai cum sa ai performante.
tipitip a vazut cum trage a mea de 90CP cat scrie in manual, bine asta pe cei cateva sute de metri.
Nu a apucat inca sa vada cu adevarat toate trick-urile
tipitip a vazut cum trage a mea de 90CP cat scrie in manual, bine asta pe cei cateva sute de metri.
Nu a apucat inca sa vada cu adevarat toate trick-urile
-
sebi
cand lam luat nu miau zis nimic de rodaj pana nu am intrebat eu. si au zis ca nu e necesar 100% rodajul, dar e bine sa nu trec de 4000 si sa nu merg mult timp cu viteza mare. dar cati km ar trebui sa aplic regulile astea? eu deja am inceput so turez mai mult... urcari, depasiri, etc peste 4500. e bine sau nu so turez mai mult la inceput? inceput adica am trecut deja de 1000 km
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Puteti sa treceti limitele astea.
Ce va recomand eu insa: treceti-le, ocazional, distrati-va si la 5200, nu e nici o problema. Insa nu faceti asta zi de zi, nu o faceti abuziv doar ca sa vedeti cum blinkane turometrul pe rosu (sau in mai situ eu ce curse ad-hoc de la semafor), ci doar daca e nevoie si doar ca sa mai faceti curat prin injectoare.
A mea pina in 1000km a vazut maxim vreo 10 treceri peste 4000 (care de fapt erau 5000-5100 si sau intimplat in primii 600km) iar pina in 11000 km (cind se termina de fapt total rodajul la motor) nu stiu daca a vazut 30 (dar si cind le-a vazut
).
Recomandarea celor de la service-urile citroen este ca in primii 1000-2000km sa nu stati constant peste 3000rpm - aici eu as spune sa nu stati constant peste 3500 si asta in primii 4000-5000km.
Dupa ce motorul se aseaza (iar 5000-6000km trec repede) ii puteti da in bot, dar nu inainte de a se aseza putin.
Teoretic motoarele astea nu au nevoie de rodaj, insa practic viata bate filmul, astfel ca exista o perioada de acomodare a lui cu mediul inconjurator, cu modul de exploatare, etc. Deci nu fortati rablamentul inutil ca e masina de strada in versiunea pe care o aveti, nu e de curse (si-a facut-o careva sa fie de curse? ).
Ce va recomand eu insa: treceti-le, ocazional, distrati-va si la 5200, nu e nici o problema. Insa nu faceti asta zi de zi, nu o faceti abuziv doar ca sa vedeti cum blinkane turometrul pe rosu (sau in mai situ eu ce curse ad-hoc de la semafor), ci doar daca e nevoie si doar ca sa mai faceti curat prin injectoare.
A mea pina in 1000km a vazut maxim vreo 10 treceri peste 4000 (care de fapt erau 5000-5100 si sau intimplat in primii 600km) iar pina in 11000 km (cind se termina de fapt total rodajul la motor) nu stiu daca a vazut 30 (dar si cind le-a vazut
Recomandarea celor de la service-urile citroen este ca in primii 1000-2000km sa nu stati constant peste 3000rpm - aici eu as spune sa nu stati constant peste 3500 si asta in primii 4000-5000km.
Dupa ce motorul se aseaza (iar 5000-6000km trec repede) ii puteti da in bot, dar nu inainte de a se aseza putin.
Teoretic motoarele astea nu au nevoie de rodaj, insa practic viata bate filmul, astfel ca exista o perioada de acomodare a lui cu mediul inconjurator, cu modul de exploatare, etc. Deci nu fortati rablamentul inutil ca e masina de strada in versiunea pe care o aveti, nu e de curse (si-a facut-o careva sa fie de curse? ).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!