C4 Coupe. Ajutati-ma sa ma hotarasc 100%
-
alesul
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
danio
- Numar Inmatriculare: IL-16-TOX
alesul:
Mama ce mult ai dat tu pe C4. Al meu a costat de 10 ori mai putin 
Ultima oară modificat Mie Sep 26, 2007 4:48 pm de către danio, modificat 1 dată în total.
C4 coupe 1,6 HDI 16v 110Cp Champion - Alb IL-16-TOX
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
Pilgrim
Dupa ce am batut 4 showroom-uri in ca sa fac si eu u drive-test, am reusit intr-un final sa ajung la ATS Baneasa. Eram deaja putin nervos ca am fost plimbat de la Ana la Caiafa, si m-am cam infipt putin in Adela (MTZ)
, careia doresc sa-mi cer scuze daca am suparat-o. Spre surprinderea mea am reusit sa ma plimb chiar cu un diesel asta dupa ce toti mi-au zis ca nu au la test decat benzina. M-a incantat foarte mult cum se misca si cat de stabila el (am fortat putin intr-o depasire mai lunga si l-am cam bagat putin in sperieti pe vanzator
, insa.. era pentru o cauza nobila, ca deh, asa in linie dreapta si la 60kmh toate sunt super).
Din nou sotia mi-a confirmat ca are super loc in spate, doar ca acum problema e ca a vazut o Xara Picasso si care i-a intrat la inima chiar mai tare.. asa ca cum am sarcina sa o fac sa se hotarasca inapoi la C4
Ramane de vazut cum ramane.
LE. Din pacate sotiei nu-i place sub nici o forma culoarea alba, asa ca am cazut de acord la un Gris Fer, sau ceva de genul asta
Din nou sotia mi-a confirmat ca are super loc in spate, doar ca acum problema e ca a vazut o Xara Picasso si care i-a intrat la inima chiar mai tare.. asa ca cum am sarcina sa o fac sa se hotarasca inapoi la C4
Ramane de vazut cum ramane.
LE. Din pacate sotiei nu-i place sub nici o forma culoarea alba, asa ca am cazut de acord la un Gris Fer, sau ceva de genul asta
...on the road to Zion
-
alesul
- Aiurica
- Aiurica
- DMX
- Fan C4
Si la tine nevasta dicteaza ... nu se poate ce ne fac fetele astea , propun un sindicat al barbatilor .....
Trebuie sa fiu de acord cu sotia ta , sincer e mai indicata aceea masina .
Tu vorbesti de C4 picaso ?? sau de Xara Picaso (era e modelul mai vechi ? )
Xsara Picaso : http://www.citroen.ro/model.php/14
-motoarele sunt slabute rau 90 CP e fff putin dupa parerea mea
C4 Picaso : http://www.citroen.ro/model.php/31
-cel mai mic motor in cazul modelului asta e cel de 110 CP HDI , sunt 20 de CP in plus care se simt
Trebuie sa fiu de acord cu sotia ta , sincer e mai indicata aceea masina .
Tu vorbesti de C4 picaso ?? sau de Xara Picaso (era e modelul mai vechi ? )
Xsara Picaso : http://www.citroen.ro/model.php/14
-motoarele sunt slabute rau 90 CP e fff putin dupa parerea mea
C4 Picaso : http://www.citroen.ro/model.php/31
-cel mai mic motor in cazul modelului asta e cel de 110 CP HDI , sunt 20 de CP in plus care se simt
- DMX
- Fan C4
Ce ti-ai ales tu este o masina de familie , mare sa "arunci " copilul nevasta si jumatate din casa in masina .
Design din punctul asta de vedere C4 e altceva , e mult mult mult peste picaso xsara .
Acuma depinde ce vrei tu , motorul ala de 90 CP e mic parerea mea , ptr un om linisitit e ok .
Acuma depinde de tine , eu in locul tau as inclina spre xsara , m-as gandii la familia mea si dupa aia la mine , sunt cam tanar si e timpuriu sa gandesc asa , poate dupa ce o sa am nevasta si copil o sa gandesc altfel , dar acuma eu sa fiu in locul tau as lua o masina de familie si in nici un caz coupe !!
Design din punctul asta de vedere C4 e altceva , e mult mult mult peste picaso xsara .
Acuma depinde ce vrei tu , motorul ala de 90 CP e mic parerea mea , ptr un om linisitit e ok .
Acuma depinde de tine , eu in locul tau as inclina spre xsara , m-as gandii la familia mea si dupa aia la mine , sunt cam tanar si e timpuriu sa gandesc asa , poate dupa ce o sa am nevasta si copil o sa gandesc altfel , dar acuma eu sa fiu in locul tau as lua o masina de familie si in nici un caz coupe !!
-
Pilgrim
- HaPPy
- "PIAR"
go lisa! coupe.... coupe.... !!!
si io votez tot pt coupe... cu sau fara copii.... preferabil fara, da acuma daca-i are deja... ma rog chestie de gust si optiune!
si eu cand o sa am un baiat
o sa-l parchez tot in coupe - cu putin noroc porsche pana atunci - in spate 
si io votez tot pt coupe... cu sau fara copii.... preferabil fara, da acuma daca-i are deja... ma rog chestie de gust si optiune!
si eu cand o sa am un baiat
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
- DMX
- Fan C4
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
bv HaPPy bv bv...tot baiat o sa am si eu... si tot in spate la coupe il postez!!!
la 5 ani o sa-l las sa tina de volan...respect traditia in a mea familie
@adrian...tin sa te contrazic cu focusul si al sau bord mirific. e tot numai plastic ieftin...am avut "placerea" de a conduce unul...
@adrian...tin sa te contrazic cu focusul si al sau bord mirific. e tot numai plastic ieftin...am avut "placerea" de a conduce unul...
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"