mai canymann,
sa vezi ce o sa vomiti tu cand o sa-ti ia masina la ciocane ore intregi fara rezultat, sau mai bine zis sa pleci 60 de km in 3 injectoare pana acasa cu ''motorasu'' aprins la bord.
-daca vrei sa te convingi de faptul ca e obligatoriu sa se foloseasca extractor de injectoare si ca ele exista, da un search pe net cu google si ai sa te convingi!!!
Cat priveste virulenta cu care reactioneaza mugurel, ma determina sa fac o plangere la OPC zilele viitoare pentru injectorul stricat (nu mai functioneaza de loc si se vad urmele de ciocan pe el).
Am facut deja o sesizare la Citroen Romania, dar nu se grabesc sa raspunda (nu le-am cerut decat sa-mi spuna la ce service sa duc masina pentru a scoate injectoarele '' cum scrie la carte'' !
Au fost tare incurcati de treaba asta...
Da, masina are 125400km, e sh, luata cu 6100E, esp, 6 aibaguri, clima bizona, motor 1,6 hdi, 109cp, an 2005...
Am de gand sa o ''restaurez'' dupa 4 ani de folosinta, sunt dispus sa bag 2000 de euro in ea, dar nu pe ore de manopera inutile, doar ca sa dau de lucru la service... noroc ca am alta masina de zi cu zi... asta e a doua... sper sa devina prima!
iti doresc sa nu ai nevoie de vizite in service...
Vreti sa va mai spun cat m-a costat inlocuirea placutelor de frana, fata/spate, toate filtrele, etc. facute ''acasa'' ?
30 % din devizul estimativ Citroen !!! - am luat un injector de la Peugeot (acelasi tip) cu 1400 lei fata de 1790 lei la Citroen !!!
Pont : gasiti piese pt. C4 la orice service Peugeot, cu 20 % reducere fata de pretul Citroen!!! Si sunt si amabili... Sa nu va aud ca pt. voi banii nu conteaza...