Vaca cu 6 viteze

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Vaca cu 6 viteze

Mesaj de mituc »

commandorsteel scrie:hmm.. nu zic, ca vaca ta nu s-a tinut binisor, dar nici ala nu avea unde sa se duca ::P
daca avea drum liber... te lasa de mult sa citesti ziaru....
Incepind de pe la secunda 36 puteti vedea o accelerare de la aproximativ 140Kmph pina pe la 230. In acest interval puteti numara liniile dintre masini. Pentru cine avea indoieli ca porsche-ul nu percuta... ascultati motorul, oricum am inceput sa filmez dupa ce a inceput sa percuteze.
Si da, porsche-ul ala nu a avut unde sa se duca, avind in vedere viteza lui maxima care e 301kmph e evident ca dupa 240Kmph nu mai aveam cum sa ma tin dupa el :) Dar nu asta era ideea, desi insistati (ca daca si cu parca se plimbau pe linia ferata... oul ar fi fost curcan si slobozii malai).

Adrian: megane 3RS ar trebui sa fie o masina foarte buna, mai buna decit megane 2RS care deja e foarte buna. Pe circuit megane2RS e mai rapida conform http://www.fastestlaps.com" onclick="window.open(this.href);return false; si are si sens datorita faptului ca stock megane-ul e cu vreo 150 de kile mai usor si are si roti mai late decit 3MPS (pe mazda3 MPS 2010 au pus si ei pneu de 225, si-au dat seama ca enormitatea aia de cuplu topeste cam repejor pneul la suprafata de contact). Insa megane 2RS nu e mai rapida nici la accelerare nici reprize, cit despre drumuri virajate... e ok si mazda, ca nu merg ca pe circuit pe drumurile publice. Oricum, daca te gindesti serios la megane RS... eu iti confirm ca masina isi face toti banii si inca ceva peste.

P.S.: flash-urile sint o dovada de meltenism dupa parerea mea. Evident, in romania nu ai cum sa faci altfel daca tu mergi cu 110Kmph si ala din fata merge cu 90 si nici nu se da, deci pentru melteni tre' sa aplici meltenisme :) Nu avea sens sa-i dau flash-uri, eu voiam altceva de la el :)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

treaba cu flashul era... o metafora, oricum ii dadeai degeaba ptr. ca , mai mult ca sigur, nu se dadea el la o parte :mrgreen:
ai o masina extraordinara, nu contest asta, .... e puternica, are cuplu mare, are tot ce vrei, dar daca era autostrada goala, fara suparare, se ducea de mult #-o
conteaza printre altele si stilul de condus si experienta... etc
bravo tie ca te poti pune cu masini supersport, dar... exista un mare dar :wink:
eu unu nu fac pe zmeul din 2 motive:
1- nu imi trage masina
2- dupa un accident (prin 1994) cu un bmw ursulet pe care l-am facut covrig in cartierul crangasi la o viteza de 140 km/h.... m-am linistit total

succes in continuare si ... ai grija :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Stai linistit, zmeisme nu fac nici eu, iar acolo mi-am permis pentru ca era relativ liber si nu era limita de viteza. N-o sa ma vedeti prea curind la rubrica accidente (curind adica nu in urmatorii citiva zeci de ani).

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

uhh... doamne fereste, nu doresc nimanui sa ajunga la rubrica de accidente :shock:
era un sfat, ptr ca ai masina puternica sub tine si stiu cum e #-o , te mai tenteaza cateodata sa vezi ce poate :wink: si nu stii de unde sare iepurele :?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Imagine
Vaca a fost cuminte, a rupt asfalt si-a primit cadou ulei nou si filtre noi.

La intoarcere a trebuit sa-i dam barba jos, ca i-a cam crescut de la cit asfalt a rupt:
ImagineImagine

Evident, cei de la spalatorie nu intelegeau de ce vin din nou cu masina curata la spalat, asta la 2 zile dupa ce o spalasem curata din acelasi motiv. S-au lamurit imediat ce au ajuns linga ea :ya

mituc

Mesaj de mituc »

Ok, record de consum cu vaca in oras: 13.6l/100 pe bord, 14.79 calculat de zeperfs. Consumul include si 15 minute de invirtit rotile in gol intr-o groapa cu noroi cind m-a prins o ploaie mitica pe niste dealuri pe aici. Asa aratam dupa :) dar micii au iesit buni, mai ales ca eu maninc asa ceva de 3-4 ori pe an :)

ImagineImagine

mituc

Mesaj de mituc »

Ok, vaca tocmai a trecut de 45k km, toti parcursi cu bine in acelasi spirit de zzzoooomm -- zzoooooooo...oooooo...oooommmmmmm :drive . Planurile de viitor sint relativ bine conturate: jante de 18" mai usoare, pneuri de 225 sau 235mm latime, frount mounted intercooler (cisting si 0.13bar presiune in admisie la faza asta) si un SSQ BOV de la HKS, setat in recirculare. Cu ceva noroc sper sa pot ajunge si la acel supra-hks-sound, vreo 20-25cp putere maxima mai sus si vreo 30Nm in plus pe o plaja foarte mare de turatie (2500..5800).
Pentru moment am spus un NU categoric reconfigurarilor software ale ECU. Mergem pe hardware.

Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Vezi ca in cele mai multe cazuri...hardware fara software nu prea tine. :mrgreen:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
mituc

Mesaj de mituc »

...in cele mai multe cazuri... :) Nu si in cazul acestui motor ;)

Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

adu-mi aminte pe mess sa-ti povestesc ceva ..
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Mihay scrie:adu-mi aminte pe mess sa-ti povestesc ceva ..
stie :wink:
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
mituc

Mesaj de mituc »

Ok, am comandat o intreaga lista de piese pentru vaca de la streetunit:
- placute frina fata-spate AutoExe Street;
- filtru aer K&N panel;
- suporti motor (central + laterali);
- BPV turbosmart;
- intercooler SU (mirror polished - kinky!) + boost tubes (blue);
- capace albastre pentru recipientul cu lichid spalare parbriz si busonul de ulei.
La urmatoarea revizie probabil le montez pe toate, mai putin filtrul de aer (voi lua si unul stock pe care sa-l tin cind sta K&N-ul la uscat).

Pentru monitorizare & stuff la vaca i-am luat si un dashdaq (http://www.dashdaq.com" onclick="window.open(this.href);return false;). Iata-l cum arata cu skin-ul mazdaspeed (o sa fac si niste poze+filme cu el conectat la masina):
ImagineImagineImagine
ImagineImagine

...Si un listing de pe cardul de memorie cu directorul de loguri (da, logheaza, si o face bine, cam 40 de sample-uri pe secunda):
Imagine

Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

si unde naiba pui televizorul ala?
:mrgreen:

se monteaza in bord....ce dracu ma...sf....:D

mituc....e pus pe fapte mari! masina incepe si sa arate a bruta nu doar sa mearga ca una!

abia astept sa vad coolerul ala in bara si furtunele alea albastre!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
mituc

Mesaj de mituc »

Intercoolerul va fi tot top mounted, insa muuult mai mare, cam asa va arata: http://www.streetunitforum.com/attachme ... 1236612555 . Am renuntat la ideea de FMIC, apar mai multe complicatii, eu vreau doar o masina care sa mearga mai eficient si maibine, nu una de curse (ca putere are suficienta).

"Televizorul" ala e cam cit un GPS, se agata de parbriz cu o ventuza ca orice GPS. Nu am lua si varianta care avea GPS pentru ca erau disponibile doar hartile pentru US (soft-ul de gps era navteq parca).

Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

va fi ceva de genul asta?
http://www.channel4.com/4car/media/spys ... PS-001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
::P

trebuie sa iti pui farasul ala pe capota!
TREBUIE! :mrgreen:

serios acum, acolo te-ai gandit sa il pui?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”