Incepind de pe la secunda 36 puteti vedea o accelerare de la aproximativ 140Kmph pina pe la 230. In acest interval puteti numara liniile dintre masini. Pentru cine avea indoieli ca porsche-ul nu percuta... ascultati motorul, oricum am inceput sa filmez dupa ce a inceput sa percuteze.commandorsteel scrie:hmm.. nu zic, ca vaca ta nu s-a tinut binisor, dar nici ala nu avea unde sa se duca![]()
daca avea drum liber... te lasa de mult sa citesti ziaru....
Si da, porsche-ul ala nu a avut unde sa se duca, avind in vedere viteza lui maxima care e 301kmph e evident ca dupa 240Kmph nu mai aveam cum sa ma tin dupa el
Adrian: megane 3RS ar trebui sa fie o masina foarte buna, mai buna decit megane 2RS care deja e foarte buna. Pe circuit megane2RS e mai rapida conform http://www.fastestlaps.com" onclick="window.open(this.href);return false; si are si sens datorita faptului ca stock megane-ul e cu vreo 150 de kile mai usor si are si roti mai late decit 3MPS (pe mazda3 MPS 2010 au pus si ei pneu de 225, si-au dat seama ca enormitatea aia de cuplu topeste cam repejor pneul la suprafata de contact). Insa megane 2RS nu e mai rapida nici la accelerare nici reprize, cit despre drumuri virajate... e ok si mazda, ca nu merg ca pe circuit pe drumurile publice. Oricum, daca te gindesti serios la megane RS... eu iti confirm ca masina isi face toti banii si inca ceva peste.
P.S.: flash-urile sint o dovada de meltenism dupa parerea mea. Evident, in romania nu ai cum sa faci altfel daca tu mergi cu 110Kmph si ala din fata merge cu 90 si nici nu se da, deci pentru melteni tre' sa aplici meltenisme