"Pacate" in ale condusului

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Re: "Pacate" in ale condusului

Mesaj de chainsaw »

bai ... daca eu merg pe banda 2, chit ca merg cu 150, si vine unu' cu 300 din spate, n-o sa stau eu niciodata sa-i fac educatie civica acelui individ (ptr ca nu e treaba mea) - sa-l pun sa stea in spatele meu, sa-l aduc eu la 139 de kilometri pe ora, moment in care intr-un final sa ma dau pe banda 1, si el sa ma depaseasca cu viteza maxima admisa pe autobahn ... nu ... vad ca vine, daca am unde sa ma dau, ma dau. daca n-am, in primu' moment in care am, ma dau. e rau ptr nervi sa te frustrezi ptr astfel de nulitati umane. IN PLUS, poate chiar din motive obiective gonesti pe autostrada, si-l vezi pe unu' ca merge pe banda a 2a si nu se da, ca e el moralist ... cum ar fi?!
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu nu v-as dori niciodata sa va grabiti intr-adevar si sa dati de diversi care se taraie pe banda a II a ca asa vor ei sa fie legali, morali sau mai stiu eu ce!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

oricum, limitele de viteza nationale mi se pare inadecvate vremurilor in care traim. lumea are din ce in ce mai putin timp de aruncat, masinile au devenit din ce e in ce mai rapide si mai sigure la viteze "ridicate" (80 in oras pe bulevarde in loc de 60) da' limitele is aceleasi de 50 de ani ...
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Poate pentru ca si rezistenta pietonilor la impact e aceasi de pe vremea lui Adam si Eva :D
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

chainsaw scrie:oricum, limitele de viteza nationale mi se pare inadecvate vremurilor in care traim. lumea are din ce in ce mai putin timp de aruncat, masinile au devenit din ce e in ce mai rapide si mai sigure la viteze "ridicate" (80 in oras pe bulevarde in loc de 60) da' limitele is aceleasi de 50 de ani ...
Limita de viteza in oras a SCAZUT de la 60 la ora la 50. Pe bulevarde o fi cum o fi, dar eu sint satul de smecheri care o avioneaza prin oras.
Problema soferului din Romania are aceeasi cauza ca si celelalte probleme: lipsa de educatie si de "fibra morala".
In plus, faptul ca sintem saraci si avem atitea griji personale ne face sa fim absolut insensibili la cei din jur. De-aia nu vem sa-l lasam pe un amarit sa iasa de pe straduta laterala, nu-l lasam sa schimbe banda, sau ne enervam ca e unul care merge mai repede decit noi si nu vrem sa ne deranjam sa trecem pe banda I, pe unde TREBUIA de fapt sa mergem...
C4
cristi.ionescu
Numar Inmatriculare: B-51-CDJ

Mesaj de cristi.ionescu »

Am citit tot ce s-a scris pana acum si consider ca si ceilalti ca este mult mai simplu daca conduci de la inceput pe banda 1 si intri pe banda 2 doar daca trebuie sa depasesti vreun melc sau o masina obosita.
Cei care dau fleshuri le dau pentru ca este primul lucru care l-au descoperit la masina lor pentru ca partea cu semnalizarea nu au inteles-o si nu pot sa dea semnal pentru a se baga pe banda 1.

Nu stiu cati dintre voi va-ti lovit de probleme de lipsa de semnal dar eu parca incep sa le intalnesc pe toate drumurile, iar cel mai mult ma enerveaza cand ajung la un semafor pe doua benzi si ma pun in spatele lu' unu pe banda 2 si in momentul cand se face verde si da sa plece da si semnal ca face dreapta. Bai este greu sa dai semnalul inainte sa stie omu' ca tu vrei sa faci dreapta si nu o ei inainte?

Oricum bafta tuturor in trefic si nervi cat mai tari

PS. Eu sunt nou pe acest forum si am citit ca aveti intalniri lunare, cei din bucuresti unde se intalnesc?
Citroen C4 Berlina 1.6hdi
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Eu cand am venit aseara spre Constanta, pe drum cu o singura banda pe sens, mergand linistit ca era noapte si urma curba la dreapta..., vine un A6 din spate foarte tare cu 10 flash-uri pe secunda, trag dreapta mult ca am zis ca intra in mine.. ma depaseste si uita sa ma ia curba la dreapta. A iesit frumos in decor pe camp. Am tras pe dreapta, m-am uitat, omu s-a oprit si el la vreo 150m pe aratura. Mare noroc ca n-a fost pom, parapet, sant.. etc, ca se facea varza. Mi-am continuat drumul mai departe ... pe ganduri... :?
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

cristi.ionescu scrie:Am citit tot ce s-a scris pana acum si consider ca si ceilalti ca este mult mai simplu daca conduci de la inceput pe banda 1 si intri pe banda 2 doar daca trebuie sa depasesti vreun melc sau o masina obosita.
Cei care dau fleshuri le dau pentru ca este primul lucru care l-au descoperit la masina lor pentru ca partea cu semnalizarea nu au inteles-o si nu pot sa dea semnal pentru a se baga pe banda 1.

Nu stiu cati dintre voi va-ti lovit de probleme de lipsa de semnal dar eu parca incep sa le intalnesc pe toate drumurile, iar cel mai mult ma enerveaza cand ajung la un semafor pe doua benzi si ma pun in spatele lu' unu pe banda 2 si in momentul cand se face verde si da sa plece da si semnal ca face dreapta. Bai este greu sa dai semnalul inainte sa stie omu' ca tu vrei sa faci dreapta si nu o ei inainte?

PS. Eu sunt nou pe acest forum si am citit ca aveti intalniri lunare, cei din bucuresti unde se intalnesc?
Offtopic: Urmareste te rog sectiunea de Intalniri>Bucuresti, si mailul! Se anunta intalnirile inainte, si acum ca tot a venit caldura planificam multe chestii misto, sa vedem ce va iesi!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
cristi.ionescu
Numar Inmatriculare: B-51-CDJ

Mesaj de cristi.ionescu »

Bogdan scrie:
cristi.ionescu scrie:Am citit tot ce s-a scris pana acum si consider ca si ceilalti ca este mult mai simplu daca conduci de la inceput pe banda 1 si intri pe banda 2 doar daca trebuie sa depasesti vreun melc sau o masina obosita.

Offtopic: Urmareste te rog sectiunea de Intalniri>Bucuresti, si mailul! Se anunta intalnirile inainte, si acum ca tot a venit caldura planificam multe chestii misto, sa vedem ce va iesi!

Mersi pentru sfat. Voi astepta vestile cu interes.
Citroen C4 Berlina 1.6hdi
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Citesc si ma minunez....
Incep sa inteleg de ce se merge in halul in care se merge in Romania...prea multi moralisti...
Noi ne vedem prea mult de drumul altora si prea putin de al nostru...
Pe toate autostrazile/DNuri pe care am mers din Europa...nici unul nu se taraie pe banda 2/3... toti merg pe banda 1 si doar fac depasiri pe banda 2...
Ca sa numai zic ca am vazut f multe cazuri in care si cei care merg tare merg tot pe banda 1 daca este libera...

In fine.... ROMANIA!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

pai noi inca ne obisnuim cu conceptu' de autostrada, iar statu' pare ca nu vrea sa ne imbie prin lectii mai ... lungi.
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Normal ca multi se taraie pe banda 2/3.
Pentru ca unii confunda banda 1 cu parcarea.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Nu e vb de orase...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Nu, e vorba de drumuri nationale.
La noi sunt facute de asa natura incat intra din sat in sat.
uscristian
Zburatorul
Marca si model masina: 1.6i

Mesaj de uscristian »

Foarte tare topicul. Simt nevoia sa scriu si eu cateva randuri.

Astazi, in intersectia de la Baneasa, am fost la un pas de accident. Veneam dinspre Carrefour Baneasa urmand ca in intersectie sa fac stanga. In fata mea un Seat, in spate un Logan. Mai toti circulam cu 40-50 vazand semaforul verde. Imediat ce a trecut de semafor seat-ul da semnal si face stanga pe banda de intors spre Carrefour insa nu are loc si ramane cu jumatate de masina pe banda mea. eu franez dar nu brusc insa in spatele meu scart si claxon. eu deja nu mai vedeam semafoarele care s-au schimbat imediat ce am trecut de ele oprindu-ma in spatele seat-ului. in 3 secunde seatul se misca si dau sa plec si eu nervos dar, multumesc celui de sus si spiritului de observatie, observ ca masinile dinspre aviatiei sau pus in miscare. bag rapid marsarier, ma asigur si revin la loc sigur. daca-mi continuam deplasarea garantat testam airbag-urile laterale.

Legat de banda 1, banda 2, eu personal prefer banda 2. De ce? Pentru ca pe banda 1 gasesti tot timpul pe unu' parcat (ma refer in orase) si daca vrei sa-l depasesti niciunu' nu te lasa. deci, cum e mai bine?

Despre flash-uri, nu ma dau niciodata de pe banda mea atunci cand sunt in oras. Nu mi se pare normal mai ales ca nu merg ca melcu'.
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”