Am sa incep cu o mica istorie a reparatiilor facute pana acuma
Din cauza vecinilor mei extrem de amabili, niste usi si chei luate in portiere si alti doi " destepti " ca mi-am gasit masina lovita in parcare ( aripa indoita spate si 2 usi zgariate ) am vopsit:
Partea staga:
1) Portiera fata
2) Portiera spate
3) Aripa fata
Partea dreapta:
1) Aripa spate
2) Portiera spate
Bara fata si spate la ATS....
Binenteles ca totul a durat 3 saptamani din care 1 saptamana nu au lucrat deloc la ia ca cei de la asigurari nu le-au raspuns...... sa prope cheltuielile suplimentare dar restu nu au putut face
Si dupa ce au terminat de reparat surpriza! toate cele 4 clante zgariate, si bara spate ornamentul din plastic zgariat... scandal cat casa le-au schimbat / revopsit bandou bara si am plecat. De atunci ma duc numai la Cartec Pitesti de unde am si cumparat masina.
Cu trecerea vremii am aflat ca imi montasera prost portiera dreapta si stanga spate, clantele nu mergeau cum trebuie... bara spate prost montata... si cam asta a fost prima si ultima data cand m-am dus la ei ( inafara sa schimb becuri arse ... )
1 an mai tarziu ( adica prezent ) masina tot e zgariata ( n-ai cei face in bucuresti ... ) prima zgarietura fiind facuta la 2 ore dupa ce scosesem masina din service si nu mai imi bat capul....
Imi duc masina cam de 2-3 ori pe an in service la revizii sau 7000-8000 km. Placutele de frana le-am schimbat la 45 mii pe fata.
Probleme ce am mai avut la al... mi-a crapat sonda de temperatura in motor ... de 2 ori ambele schimbate pe garantie si mai imi balteste AC-ul la picioare ca cica se infunda gurile de evacuare a condensului.
Alte chestii ciudate am mai intalnit vara trecuta de 2-3 ori in ziletoride, dupa un condus foarte sportiv din criza de timp ceva ce pot eu numi/descrie doar ca o ' oboseala " a motorului, parca avea 50 de cai nu 110...
Consumul mi se pare un pic cam mare pentru cat de puternic e motorul.. in jurul cifrei de 14 prin Bucuresti dar apreciez capacitatea mare a rezervorului de 60 de litri
Per total sunt multumit de masina ar fi mers un motor de 2 litri sa fi fost mai puternica dar astai viata