Jurnal B-04-ECW 1.6i 16v 110 Armasari

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Eddy
Numar Inmatriculare: B-04-ECW

Jurnal B-04-ECW 1.6i 16v 110 Armasari

Mesaj de Eddy »

Am aceasta masina de 4 ani si 7 luni in familie si de 2 ani si 8 luni la mine ( mi-au dat-o parintii )

Am sa incep cu o mica istorie a reparatiilor facute pana acuma

Din cauza vecinilor mei extrem de amabili, niste usi si chei luate in portiere si alti doi " destepti " ca mi-am gasit masina lovita in parcare ( aripa indoita spate si 2 usi zgariate ) am vopsit:
Partea staga:
1) Portiera fata
2) Portiera spate
3) Aripa fata

Partea dreapta:
1) Aripa spate
2) Portiera spate

Bara fata si spate la ATS....

Binenteles ca totul a durat 3 saptamani din care 1 saptamana nu au lucrat deloc la ia ca cei de la asigurari nu le-au raspuns...... sa prope cheltuielile suplimentare dar restu nu au putut face
Si dupa ce au terminat de reparat surpriza! toate cele 4 clante zgariate, si bara spate ornamentul din plastic zgariat... scandal cat casa le-au schimbat / revopsit bandou bara si am plecat. De atunci ma duc numai la Cartec Pitesti de unde am si cumparat masina.

Cu trecerea vremii am aflat ca imi montasera prost portiera dreapta si stanga spate, clantele nu mergeau cum trebuie... bara spate prost montata... si cam asta a fost prima si ultima data cand m-am dus la ei ( inafara sa schimb becuri arse ... )

1 an mai tarziu ( adica prezent ) masina tot e zgariata ( n-ai cei face in bucuresti ... ) prima zgarietura fiind facuta la 2 ore dupa ce scosesem masina din service si nu mai imi bat capul....

Imi duc masina cam de 2-3 ori pe an in service la revizii sau 7000-8000 km. Placutele de frana le-am schimbat la 45 mii pe fata.

Probleme ce am mai avut la al... mi-a crapat sonda de temperatura in motor ... de 2 ori ambele schimbate pe garantie si mai imi balteste AC-ul la picioare ca cica se infunda gurile de evacuare a condensului.

Alte chestii ciudate am mai intalnit vara trecuta de 2-3 ori in ziletoride, dupa un condus foarte sportiv din criza de timp ceva ce pot eu numi/descrie doar ca o ' oboseala " a motorului, parca avea 50 de cai nu 110...

Consumul mi se pare un pic cam mare pentru cat de puternic e motorul.. in jurul cifrei de 14 prin Bucuresti dar apreciez capacitatea mare a rezervorului de 60 de litri :)

Per total sunt multumit de masina ar fi mers un motor de 2 litri sa fi fost mai puternica dar astai viata :) dar masina este extrem de confortabila.
C4 1.6i 16v SX VTR - 110 armasari [( B - 04 - ECW )]
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul ClubC4
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4
7) Zambesti, sau chiar razi
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Re: Jurnal B-04-ECW 1.6i 16v 110 Armasari

Mesaj de florinc4 »

Sa o stapanesti sanatos :hi ...si neaparat poze...totusi 14l la suta de km mi se pare cam prea mult sincer :shock: ...(ca o mica paranteza un tucson 1,8 benzina 140 de cai consuma 12l iarna in bucuresti la suta de km...hai 14 dar deja exagerez...)
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
Eddy

Mesaj de Eddy »

florinc4 scrie:Sa o stapanesti sanatos :hi ...si neaparat poze...totusi 14l la suta de km mi se pare cam prea mult sincer :shock: ...(ca o mica paranteza un tucson 1,8 benzina 140 de cai consuma 12l iarna in bucuresti la suta de km...hai 14 dar deja exagerez...)
Si mie mi se pare un pic cam mult. Am condus mai multe masini de la parinti/bunici

Skoda Octavia II 1.6 MPI 105 cai in jur de 12%
Ford Focus ( Model 2009) 1.6i 100 cai 12.5%
Acelasi stil de condus ... dar Citroenul castiga in rest confort stabilitate si frane :ya
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Parca era de 2.0 Tucsonu ala de 140 de cai.... :?:
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

consumul trebuie calculat plin la plin / numarul de kilomtri parcursi (astia-s reali pe kilometraj, nu-s ca viteza care e aratata intentionat mai mare). Sint multe modele de masini care incep sa numere benzina doar cind masina se misca, daca stai pe loc si te uiti pe perete computerul de bord doarme.

Nu stiu daca cele enumerate de tine sint asa, dar daca vrei sa faci o comparatie realista atunci cam asta e metoda. Si comparatia trebuie facuta la aceeasi viteza medie SI in acelasi stil de mers, nu doar una dintre ele. In functie de traseu eu prin bucuresti aveam un consum de 12-12.5l/100, pe alte parti, intre aceleasi 2 puncte, aveam 15-15.5l/100.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
valde
Numar Inmatriculare: B 89 ZNH

Mesaj de valde »

nu am vazut eu bine sau nu ati specificat ce masini aveti?
sau orice masina prin bucuresti consuma peste 12%?eu nu am vazut astfel de consum la c4 meu de 2 de zile,si credeti-ma ca merg,nu prea ma joc cu ea
Eddy

Mesaj de Eddy »

Azi am facut plinul si un calcul 12.8% pe EVO 5 de la MOL in Bucuresti dar am cam mers ca ochi mortului.... :?
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
Eddy

Mesaj de Eddy »

Eddy scrie: Alte chestii ciudate am mai intalnit vara trecuta de 2-3 ori in ziletoride, dupa un condus foarte sportiv din criza de timp ceva ce pot eu numi/descrie doar ca o ' oboseala " a motorului, parca avea 50 de cai nu 110...
A mai intalnit cineva un astfel de comportament ?
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
mituc

Mesaj de mituc »

E normal, motorul e fierbinte dupa condusul mai sprinten, aerul care intra in el e de asemenea fierbinte, instalatia de climatizare merge puternic, etc etc, deci avansul si toate cele merg pe o linie de siguranta, nu de putere maxima.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Eddy

Mesaj de Eddy »

Azi am facut niste poze cu masina ca nu am postat decat 1 singura.
Imagine

Imagine

Imagine
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
Eddy

Mesaj de Eddy »

Nu am mai scris de ceva timp in jurnal asa ca here we go ...

Recent mi-am facut revizie la 49000 km. Schimbat ulei, toate filtrele, cel de polen l-am luat de carbon, deratizare instalatie AC, echilibrat roti, spalat masina int si ext m-a dus in 466 Ron la Cartec Pitesti. Pret bun in opinia mea, costa mai putin de 100 ron sa ajungi acolo din Bucuresti :D .

Am mai facut o mica plimbarica Bucuresti - Slobozia - Tulcea si intoarcere Tulcea - Galati - Bucuresti. Masina a mers aproape ca uns, a inceput de odata sa se auda un sunet mai "gros" al motorului cand acceleram asa ca maine merg cu ea dinou in service. :|

Am mai fost si pana la Bacau si inapoi fara nici o problema, mers linistit, mai mare placerea condusului.

Side note: Cred ca Citroenul este una din marcile cele mai confortabile, mai ales din punct de vedere al soferului , pe care le-am condus vreodata si am mers cu multe. Long live Citroen :D
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
mituc

Mesaj de mituc »

Eddy scrie:deratizare instalatie AC
Tu esti omul cu sobolani sau esti doar un fan al lui? :ok

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

deci nu sunt sigurul cu masina jumulita prin tarisoara noastra draga. imi pare totusi rau sa aud asta.
heh, cum se intoarce lumea la cartec. si eu sunt multumit de ei. si revin mereu cu drag acolo. nuai de-ar fi fost mai in oras, macar pe fratii golesti...:D
si eu am avut o zi cu 14% in bucuresti, depasindu-mi recordul anterior de 12%. dar i-am si dat in gusa. am avut nevoie sa ajung record undeva spre voluntari de pe iuliu maniu si am reusit la ora 17.30 in doar 30 min acest lucru. si n-am trisat la coloana sa ma bag inainte, deci solutia a fost redline :D
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Eddy

Mesaj de Eddy »

Fan al cui Mituc ?

Iar despre cei de la Cartec, mie mi se par cei mai tari, servicii de nota 10, amabilitate si pot sa-i bombardez si cu cate intrebari vreau eu :)), iar preturile sunt foarte bune :D

Iar la consum... eu in mod obisnuit iau 12.7-14% si cand ii dau in goarna 16-17% ( cand ii dau ii dau, nu stau la discutii )

Vedem maine ce s-a stricat, ma gandeam sa-mi pun senzori parcare spate si poate chiar un USB Box.

Aveti grija in Tulcea, cat era masina parcata ( 3 zile - eram in delta ) am si gasit-o zgariata pe bara din fata....
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

Ai fost cumva si prin Constanta saptamana 21-28 August? :D
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”