mda, ieri m-au oprit niste militieni. mergeam spre parcul vanatorul, si ca sa intorc, a trebuit sa urc putin mai sus de ronduletul ala de la parcarea parcului. am depasit frumos un logan care mergea cu ~20 km/h. cand am intors frumos, aia s-au uitat dupa mine, si au intors si ei tot acolo. intre timp intrasem in parcare, dar nu gasisem loc, aia in spatele meu. se da jos, vine la mine, ca am foliile cam inchise

ii dau actele, totul ok. vine si al doilea militian. ca nu vede in masina ca nu stiu ce. si btw, din lateral sau din spate, se vede perfect prin geamuri. noaptea e ca si cum nu as avea folii. ma pun putin in gura cu ei.. duceti-va si va luati de costel s.r.l., nu de mine. ca ma pun in gura cu ei, ia-i certificatul. si eu ii zic, dar imi masurati si mie cu ceva opacitatea? ca asa ochiul meu.. nu apreciaza in procente. nu ca nu, ca se vede ca-i inchisa. omule, am omologare, n-ai aparat, ce nu intelegi? nu nu, iti luam certificatul. dar daca arati putina bunavointa si o scoti acum, nu patesti nimic. nah, bine. am jupit putin in colt, dar noroc ca o bucata buna de geam intra sub chederul ala, si nu se vede absolut deloc. ca daca ma mai vede in trafic, mi-l ia de tot si umblu dupa el dupa aia.. no bine! am depasit mcv-uri, am trecut pe langa filtre, s-au uitat toti si nu au avut motiv sa ma opreasca, plictisitii astia erau la facut norma. oare nu mi-au luat certificatul ptr ca nu aveau mijloc de masurare omologat si eu le-am turnat asta?
LE: cam asa se vad foliile pe fata