Jurnal de VRE

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: VRE-ul dupa 6000 km.

Mesaj de Bogdan »

Victor.VR scrie:Ce glumeti sunteti voi, mai ales pe seama mea :x

Anyway, de ziua mea se pare ca o sa primesc un set nou de jante, numai ca trebuie sa aleg :D

whatcha saaaaaaay?
Jante asemanatoare am avut eu prima data pe masina mea, bine erau negre, insa dupa parerea mea, acest tip de roti dau cel mai bine pe masina(chiar daca ele ca jenti nu iti spun poate mare lucru)
Imagine

Acum am niste sparco, asemanatoarea cu astea:
Imagine

Masina nu arata la fel de bine cum arata cu vechile jante!

Legat de recomandarea care a facut-o Exo cu jantele spitate, da, sunt misto, doar daca lasi masina jos, altfel sunt vorba lui mituc, epic failure(parerea mea bineinteles)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

Am 29000 km cu masina. Mici probleme la directie, le-am scris pe topicul cu probleme.

Anyway, astazi mi-am amintit de ce imi iubesc C4-ul, de ce motorul de pe C4 cred ca e senzational.

M-am suit cu o cunostinta intr-un Mercedes E270 CDI, 2001, cu Powerbox (~200cp), si ii dadea pedale. Nu mi se parea prea senzational, dar omul il lauda, i-am zis ca poate il fac, poate ma tin, bineinteles, replici -ce citroen, jeg bla bla blu blu. Eu, 120 cp. 3 oameni in masina, benzina petrom 95.

Scos pe varianta CA Rosetti, pedale. Tinut frumos tare, dar frumos tare, poate pana la 120 si putina rusine. Am stat exact cum am plecat in spatele lui, de la 190 la 200 a atins mai usor, ca are 6 trepte, dieselar etc. Dar oricum, 120 cp vs 200.. Si e pe bune (grafice dyno). Dupa cum lauda initial si cum spunea ca imi da rusine, chiar ma temeam ca o fi vreun bolid. Dar, iata, VTi -ul cred ca e cel mai bun benzinar aspirat condus vreodata. Si tot asa, pe europeana, unui Mercedes E220 CDI (~2008) dat rusine, pana la 200 km/h. Cred ca nu ii mai trebuie citroen in veci.

Asadar, toti posesorii, bucurati-va de ce aveti.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

MODESTULEEEEEEE te astept la semafor in podul de fier spre carlig sa te fac o liniuta :D
Victor.VR
Teh STIG

Mesaj de Victor.VR »

Am avut un prieten cu hdi de 92 , n-ai treaba. Am putut intrece un Saab 9-3 2.2 diesel. O fi contand si felul cum iti "inveti" masina?
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Fanut, daca ai 1.6i, nu este o idee deosebita si nu este o lauda.
VTi-ul cam depaseste toata categoria 110 cp atat timp cat nu este ceva ultra-usor.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Victor.VR scrie:Am avut un prieten cu hdi de 92 , n-ai treaba. Am putut intrece un Saab 9-3 2.2 diesel. O fi contand si felul cum iti "inveti" masina?
Nu, conteaza cum conduce celalalt masina.

E270 ala poate nu te-a impresionat, si chiar daca e semnificativ mai greu decit C4 daca vei compara timpii pe diverse acceleratii/reprize vei vedea ca vorbesti de mere si elicoptere.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
fanut

Mesaj de fanut »

atunci te astept cu tico intre 2 semafoare:)))) nu am benzinar c4 meu e 1.6 hdi si sincer mai mult de 150 nu a vazut decand e la mine si 150 e mult pt mine si drumurile pe care merg eu stima dragi colegi :hi
Victor.VR
Teh STIG

Mesaj de Victor.VR »

tiiiiiiico, kinkyyyyy

anyway, ma gandeam la un badboy si o prelungire de spoiler, gen Fabia RS.

Ce spuneti?
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Eu spu ca ai pile la primarie si urmeaza sa ii aburesti sa puna ca lumea toate bordurile de prin oras si sa repare toate gropile. Daca e sa da-mi adresa ta de mail ca sa-ti dau si eu o lista cu ce sa repare :)

Daca ai unde si cu ce si ai deja un preview la ce-o sa iasa... bafta. Doar vezi sa nu te duci prea jos pentru ca cu bad-bou lookul ala sa nu cumva sa vrei sa pui si niste arcuri mai scurte, moment in care vei merge cu spoiler de fibra pe fata si cu pneuri michelin pe spate, si din cite stiu eu la tractiunea pe fibra pierzi ceva aderenta :)

P.S.: vorbeste si tu cu un moderator sa-ti schimbe titlul jurnalului de bord, nu de alta dar peste 10 ani masina ta tot 6k km va avea.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Victor.VR
Teh STIG

Mesaj de Victor.VR »

Nu cred ca fac prea multe lucruri. Badboyul, la capota, am inteles ca afecteaza farurile. Nu prea am nici un interes sa faca asta, deci cred ca renunt. Ori la spoiler, nu il vreau prelungit in jos, ci partea din fata, daca stiti cum e la Peugeot 508 /Fabia RS/Tiguan. Doar marginea de jos lucrata.

http://www.autodezine.com/wp-content/up ... bia-RS.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com ... g_perf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Daca as gasi spoiler de cumparat cu totul, as cumpara gata facut. Nu mari modificari, altceva sa fie. In rest, cand oi avea bani pun triplele FK cu leduri si poate totusi voi gasi faruri originale cu xenon (cele adaptive, dar fara sistem). Asta e tot!
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

daca ai inteles asta despre capota, trebuie sa intelegi ca prelungirea te duce mai jos( deci cade) cauciucuri sport costa( deci cad) filtru de aer distruge motorul( cade automat pt ca tii la motor) vopseaua nou aplicata sare lacul( iese din calcul o revopsire) Hu nou pierde comenzile pe volan( nici vorba eu sunt comod) scimbarea becurilor duce la pierderea garantiei....si as putea continua asa toata ziua.

DE RETINUT:

Fa masina DOAR asa cum iti place tie....pune pe o hartie minusurile si plusurile si tragi concluziile daca merita.

PS: eu am fost sincer cu privire la capota insa sa stii ca merg noaptea f bine si chia se si vede.....mai mult ale mele sunt vopsite si cu negru.....deci ...tragi singur concluziile...eu ti-am raspuns la intrebarea ta....retin din intensitate? DA! insa nu atat de mult incat sa te faca sa nu iti faci!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
fanut

Mesaj de fanut »

Aiurica scrie: DE RETINUT:

Fa masina DOAR asa cum iti place tie....pune pe o hartie minusurile si plusurile si tragi concluziile daca merita.
foarte bun sfat.In final e masina ta te reprezinta si sunt si banii tai in joc eu iti urez bafta la modificat :hi
Victor.VR
Teh STIG

Mesaj de Victor.VR »

mda, ieri m-au oprit niste militieni. mergeam spre parcul vanatorul, si ca sa intorc, a trebuit sa urc putin mai sus de ronduletul ala de la parcarea parcului. am depasit frumos un logan care mergea cu ~20 km/h. cand am intors frumos, aia s-au uitat dupa mine, si au intors si ei tot acolo. intre timp intrasem in parcare, dar nu gasisem loc, aia in spatele meu. se da jos, vine la mine, ca am foliile cam inchise :shock: ii dau actele, totul ok. vine si al doilea militian. ca nu vede in masina ca nu stiu ce. si btw, din lateral sau din spate, se vede perfect prin geamuri. noaptea e ca si cum nu as avea folii. ma pun putin in gura cu ei.. duceti-va si va luati de costel s.r.l., nu de mine. ca ma pun in gura cu ei, ia-i certificatul. si eu ii zic, dar imi masurati si mie cu ceva opacitatea? ca asa ochiul meu.. nu apreciaza in procente. nu ca nu, ca se vede ca-i inchisa. omule, am omologare, n-ai aparat, ce nu intelegi? nu nu, iti luam certificatul. dar daca arati putina bunavointa si o scoti acum, nu patesti nimic. nah, bine. am jupit putin in colt, dar noroc ca o bucata buna de geam intra sub chederul ala, si nu se vede absolut deloc. ca daca ma mai vede in trafic, mi-l ia de tot si umblu dupa el dupa aia.. no bine! am depasit mcv-uri, am trecut pe langa filtre, s-au uitat toti si nu au avut motiv sa ma opreasca, plictisitii astia erau la facut norma. oare nu mi-au luat certificatul ptr ca nu aveau mijloc de masurare omologat si eu le-am turnat asta?

LE: cam asa se vad foliile pe fata Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Intr-adevar dupa ochiometru nu pot face nimic, iar tu daca ai pus folii pe fata ai depasit deja limita maxima admisa de opacitate. Din fabrica vin cu o opacitate apropiata de cea maxima, nu sint clare. Tu adaugind foliile ai trecut de limita. Daca aveau cu ce masura ... le dadeai jos.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Am avut o actiune comuna cu BPR-ul, saptamana trecuta si timp de doua nopti au fost organizate filtre in punctele cheie de pe raza Sectiei 2.

Printre altii, a fost oprit un tanar cu un Seat Ibiza Cupra tunat si pregatit pentru liniute. Toba scotea un zgomot mult peste limita admisa pentru masina lui, la idle, parca avea linie directa de evacuare.
Plus fum, bineinteles, avea 1.8T, si un piston era cam terminat, cu compresie de 7 (ne-a spus el). Depasise cu mult presiunea din turbina recomandata pentru motor.

Au fost de treaba colegii cu el, mi-a placut si mie de el, pana la urma a primit un avertisment.

Intr-un final, tu, atat timp cat bati la ochi vei fi luat in vizor. Iar cel mai stupid lucru este sa ii sfidezi si sa ii ameninti, te paste in final o amenda mai mare decat la inceput.
Una este sa te stii in regula si sa iti sustii cu voce tare, darz, raspicat si hotarat pozitia, alta este adoptarea unei atitudini necorespunzatoare fata de un agent de politie sau chiar fata de un ofiter.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”