Cind m-am gindit sa-mi iau motor cu motor de 1 litru nu m-am gindit la accidente, doar la senzatii. Numai ca a sarit nevasta'mea pe mine si a inceput sa urle ca nu vrea sa ma piarda and shit, si mi-a taiat total elanul, ca si asa face urit cind ies cu bicicleta (si aia are top speed vreo 75-80 pe care nu-i prinzi decit cu foarte mult ajutor si in foarte mult timp, nu 300+ in 25s). Eu cred ca de fapt voia si ea senzatii, asa ca a trebuit sa iau MPS

, ca de ceva timp rinjeste la fiecare 65-140 si se uita satisfacuta in retrovizoarea de pe partea ei
Punindu-ma eu in schema, daca ar fi sa iau eu asa ceva din nou nu as pune raul in fata, pentru ca eu plec de la premisa ca o sa traiesc vreo 120 de ani. Nici unul dintre kamikaze care-si va lua un astfel de vehicul nu se va gindi la accident, daca ar fi sa fie asa nu ar mai sari nimeni cu parasuta, nu ar mai face nimeni bunjee jumping, nu ar mai face nimeni drifturi iar oamenii ar ajunge sa se sinucida prin alte metode din cauza plictisului (vezi Norvegia, nordul suediei si alte tari de labari ereditari care se gindesc odata la 2 ore daca e cool senzatia din moarte clinica, sa-si taie si ei oleaca venele ca vecinul de la 6 "s-a intors" satisfacut).
Insa daca e sa se intimple si te pocnesti de alta masina cu minunile astea... cam intri sub si te cam retezi, in logan are grija volanul si pedalierul sa faca asta, doar ca volanul are si airbag si poate scapi

.