KTM X-BOW ; ARIEL ATOM 3 si CATERHAM R 500

Ultimile aparitii auto
Scrie răspuns
Mihay
Supermoderator

KTM X-BOW ; ARIEL ATOM 3 si CATERHAM R 500

Mesaj de Mihay »

Desi nu sunt asa noi ca aparitii 2 dintre ele mi se pare ca sunt " de anul asta" si pe mine unul m-au impresionat. Ma gandesc serios sa-mi vand ambii rinichii pentru una dintre ele :mrgreen:

KTM X-BOW

motor : 2.0 Audi TFSI
putere: 240 cp
cuplu: 310 Nm/ cutie manuala 6+1
greutate : 790 kg
0-100 km/h : 3.9 sec
pret : 68 000 euro

Imagine Imagine Imagine

ARIEL ATOM 3

motor: 2.0 Civic Type - R
putere : 318 cp
cuplu: 240 Nm
greutate: 460 kg
0-100 km/h : 2.8 sec
pret : 44 000 euro

Imagine Imagine Imagine

CATERHAM R 500

motor : 2.0 ecotec
putere: 263 cp
cuplu: 240 Nm
greutate : 506 kg
0-100 km/h : 2.8 sec
pret : 47 000 euro

Imagine Imagine Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: KTM X-BOW ; ARIEL ATOM 3 si CATERHAM R 500

Mesaj de commandorsteel »

deci.. cu cat zici ca dai kg?? oricum... ai tai sunt cam plini de suc :sad5: dar i-as lua pe amandoi :twisted: + 1 plaman si 1/2 ficat... sa iasa de un drob ceva :lol:
ceva in genul ultimei conserve... se gaseste ca duplicat in sua... cam la 5000 usd
mi-a dat un amic un link si daca vrei pot sa-l caut :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

;pai eu zic sa ne cuplam ...genul asta de masini sunt ultima fitza...senzatie. Daca mai gasesc timpii pe un circuit ii pun aici sa vezi surprize... :wink:
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Imagine
acesta va fi Ariel Atom 500 cu motor V8 de 2.4 l ce va dezvolta peste 500 cp!!!!

astia sunt timpi ai lui Caterham modelul precedent din 2002 in mile/ h ; daca nu ma insel 100 mph inseamna 160 km/h, va rog sa ma corectati

R500 breaks world record 0 - 100 - 0 mph

Sept 2002 - Autocar runs the 0 - 100 - 0 mph (road car) challenge - top 10 results below

Caterham Seven R500 11.44 secs
Pagani C12 S 11.84 secs
Porsche 911 twin turbo 13.02 secs
Radical SR3 13.20 secs
Lamborghini Murcielago 13.90 secs
Mercedes SL55 15.15 secs
TRV Tamora 15.20 secs
Evo RS Sprint 15.90 secs
Audi RS6 16.75 secs
Impreza STi 18.40 secs
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Astea nu-s masini...astea-s motociclete!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

masini....motociclete......sigur vei muri in asa ceva......
am vazut niste reportaje cu asa ceva......iar aia asta au spus...pt ca senzatiile pe care le traiesti la bordul lor sunt unice.....numai ca ai sa te bucuri f putin de ele.
sunt extrem de periculoase in caz de accident.
sunt modele exclusiv de circuit...nu ca nu ar fi omologate...dar ce poti face cu asa ceva........e periculos.
cand s-a dat ala jos plangea......tremura tot.....
imaginativa o motocicleta care sta pe sosea ca o masina......
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

:shock: Sunt interesante, dar ce draq sa faci cu ele? Le folosesti numai vara si niciodata la capacitate maxima pt ca n-ai unde.Plus ca la cat costa, e clar ca nu sunt masini pt ''negri'', doar cei care au deja in garaj masini de juma' de milion îsi mai cumpara si asa ceva :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Nu sint nici motociclete si nici masini, mai degraba niste kart-uri de strada. Fiind foarte usoare is cam greu de driftat (dar nu imposibil avind in vedere ca toate 3 is BWD), asa ca daca ti iei una o poti folosi cu succes pentru viteze extreme pe viraje si linii drepte, ceea ce e foarte fun.

Din lista insa lipseste caparo T1, aia de era sa-l scoata din schema pe Jason Plato (prezentator Fifth Gear si concurent in BTCC) pentru vreo citeva curse dupa ce a luat foc de la nus' ce ulei.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

voi ziceti de accidente...dar KTM ala e aproape in intregime din Carbon...nu stiu zic si eu
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

poa sa fie din fier beton....din pacate in dinamica unui accident.....pot aparea o gramada de factori....
piese sarite de la alta masina.....
eu nu cred ca esti mai sigur in ala decat intr-un logan!
mituc

Mesaj de mituc »

Cind m-am gindit sa-mi iau motor cu motor de 1 litru nu m-am gindit la accidente, doar la senzatii. Numai ca a sarit nevasta'mea pe mine si a inceput sa urle ca nu vrea sa ma piarda and shit, si mi-a taiat total elanul, ca si asa face urit cind ies cu bicicleta (si aia are top speed vreo 75-80 pe care nu-i prinzi decit cu foarte mult ajutor si in foarte mult timp, nu 300+ in 25s). Eu cred ca de fapt voia si ea senzatii, asa ca a trebuit sa iau MPS :twisted:, ca de ceva timp rinjeste la fiecare 65-140 si se uita satisfacuta in retrovizoarea de pe partea ei :mrgreen:
Punindu-ma eu in schema, daca ar fi sa iau eu asa ceva din nou nu as pune raul in fata, pentru ca eu plec de la premisa ca o sa traiesc vreo 120 de ani. Nici unul dintre kamikaze care-si va lua un astfel de vehicul nu se va gindi la accident, daca ar fi sa fie asa nu ar mai sari nimeni cu parasuta, nu ar mai face nimeni bunjee jumping, nu ar mai face nimeni drifturi iar oamenii ar ajunge sa se sinucida prin alte metode din cauza plictisului (vezi Norvegia, nordul suediei si alte tari de labari ereditari care se gindesc odata la 2 ore daca e cool senzatia din moarte clinica, sa-si taie si ei oleaca venele ca vecinul de la 6 "s-a intors" satisfacut).
Insa daca e sa se intimple si te pocnesti de alta masina cu minunile astea... cam intri sub si te cam retezi, in logan are grija volanul si pedalierul sa faca asta, doar ca volanul are si airbag si poate scapi :roll:.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

e clar ca nu e masina cu care sa mergi zi de zi, discutia se duce in alta parte , probabil din cauza mea.
ai dreptate mituc.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

da aiurica..ai vrut tu sa fii iar motul sa`ti dai doua palme din partea mea :mrgreen: cine vad eu ca ar cumpara aceste bombe de masini.. unul care nu are ce face cu banii si se duce cu ea doar pe circuit..probabil isi vor atinge targetul de vanzari. oricum in TG de luna asta( am promis ca nu`l mai iau dar...) exact asta e versusul dintre cele 3 de mai sus. The Stig a zis ca ar alege KTM ptr ca de celelalte ii este efectiv frica sa mai mearga cu ele!!!!
mituc

Mesaj de mituc »

A mers clarkson si lui stig ii este frica, dupa ce a pilotat atitia ani in nascar?:) Nasol, imbatrineste stig (sau "stigul", cum ii spune ala de e clarkson la cap).

Scrie răspuns

Înapoi la “Noutati Auto”