e pacat!
haideti incheiati ca oricum sunteti off topic!
Apropo de "fiecare cu ce-i place":chainsaw scrie: si concluzia cea mai sanatoasa - fiecare cu ce-i place ... la masini nu conteaza atat de mult "DE CE"... gata, acum chiar am incheiat.
Vad ca totusi esti fan si JDM.chainsaw scrie:ce frumos poate fi portbagajul unei masini japoneze atunci cand nu are un subwoofer acolo cand o butelie de gpl de daciemisteux scaune ... seamana cu alea de rx8 ... si volanu' la fel

chainsaw scrie:..... da' mie mai mult imi plac masinile cu design si interior sobru, si cu un motor mare sub capota ... si muscle car-urile.....

Pe vremea cind au fost scoase acele jocuri/filme alea erau trendurile. Chestia trista e ca mai sint si in timpurile astea suficienti maniaci care-si ocupa un portbagaj de 300+ litri cu woofere, difuzoare imense, etc, si-i mai aduce si Ciuhuleasca in emisiuni sa aiba discutii de genul: "Dar LCD-urile alea din portbagaj la ce-tifolosesc? - Sincer la nimic, le-am pus doar asa de efect" - idiotule, de ce ai mai dus masina de la 240 la 300cp, doar ca sa care balast??? Ii inteleg pe astia care particila la concursuri de dbdrag, dar pe cei care participa la concursuri de manele-drag in parcari.... nu prea.chainsaw scrie:uite, recunosc ca aversiunea mea fata de japoneze, pleaca din nfs uground si fast and furious, aceste doua productii dand nastere la niste kitschuri monumentale ... si prezente peste tot, toata lumea voia woofer in portbagaj si neoane ... nu's neaparat rele, da' eu le asociez automat cu alea din jocuri si filme. de aia am zis ce-am zis despre masina lui mituc.
^aici zisesem despre masina ta, deloc ironic, ca-mi place ca n-ai tiganit-o cu hatai wooferu'. si ca-mi plac scaunele si volanu', intamplator stand mai demult intr-un rx8, si fiind placut impresionatchainsaw scrie:ce frumos poate fi portbagajul unei masini japoneze atunci cand nu are un subwoofer acolo cand o butelie de gpl de daciemisteux scaune ... seamana cu alea de rx8 ... si volanu' la fel
^aici prin "de aia am zis ce-am zis despre masina lui mituc. " ma refeream la primul quote din postul asta, anume la faza cu lipsa subwooferului.chainsaw scrie:uite, recunosc ca aversiunea mea fata de japoneze, pleaca din nfs uground si fast and furious, aceste doua productii dand nastere la niste kitschuri monumentale ... si prezente peste tot, toata lumea voia woofer in portbagaj si neoane ... nu's neaparat rele, da' eu le asociez automat cu alea din jocuri si filme. de aia am zis ce-am zis despre masina lui mituc.