157k km cu vaca.
Totul e minunat, mai putin buba la cur si la nas.
In ultimile 3 schimburi cu Millers CFS NT masina imi minca aproximativ o joja de ulei in 1500-3000km. Consumul a inceput brusc si a coincis cu folosirea aditivului Millers Petrol Power EcoMax. Deci ulei de curse + folosire pe strada impreuna cu aditivi de curatare (si ridicare cifra octanica) = no love.
Panica a fost mare pina am reusit sa termin tot aditivul din rezervor si sa schimb inca odata uleiul sa se duca toti compusii pe baza de naftalina de pe acolo. Deja imi faceam planuri de rebuild + dopaj, acum imi fac planuri doar de dopaj (what's it going to be?

).
Desi am mers cu Millers CFS NT 5w40 mai bine de 50k km (53k) si pot spune ca e un ulei foarte bun, am decis sa trec pe unul mai recomandat pentru mersul pe strada, RedLine 5w40 Euro Formula. Motorul este semnificativ mai zgomotos decit era cu Millers (din care am apucat sa iau inca 5 litri tot Nanodrive insa LongLife recomandat pentru schimburi mai distantate) insa e la nivel. N-am sa trec iarasi pe Millers Nanodrive pentru simplul fapt ca baza lui si a RedLine-ului difera foarte mult si ar trece inca 10k km pina sa simt din nou complet diferenta. Uleiul e pus la vinzare, nu e din cel de curse ci de strada, cine-l vrea il gaseste la sectiunea dedicata vinzarilor, e un ulei foarte bun pe care-l recomand. Cred ca merge si pentru astea cu DPF/FAP.
WIN.