Noua Laguna 3

Ultimile aparitii auto
Mihay
Supermoderator

Noua Laguna 3

Mesaj de Mihay »

Azi am facut o "plimbare " cu noua Laguna 3 de la COSR Izvorani pana prin Militauri.Masina era un Estate , cutia automata si cred ca nivelul de dotare era cel mai de sus deoarece avea clima bizona,2 trape,faruri bi-xenon si multe altele.Ce mi-a placut ? : aspectul interior cu exceptia partii superioare a bordului care este foarte rugoasa, scaunele ( cum stai si croiala materialului) rabatarea automata a oglinzilor dupa ce opresti motorul si scoti cartela.Cand ma dadeam serios la ea se aprindea becul de la ESP :lol: nu cred ca e prea normal apoi daca ai nevoie de cuplul maxim masina sta vreo 2-3 secunde apoi reactioneaza .Aspectul exterior nu prea m-a impresionat , cel putin partea frontala.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Este o masina de famile , comfort , spatiu ...tot ce vrei ..... :wink:
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Pacat de design-ul exterior cel putin indoielnic....
Interiorul e 100% foarte confortabil (am avut ocazia sa conduc o Laguna II estate 2.0i la drum lung si a fost extrem de relaxanta) mai ales in nivelele superioare de echipare. Pe de alta parte este in mod evident o "barca" si nu poti sa pretinzi comportament de hot hach de la ea.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

E ok, insa nu cred ca se compara cu rivala ei de la Citroen, C5.

Totusi s-ar putea sa aiba succes mare la vanzari pentru ca e una din cele mai ieftine family-car si ofera o calitate si o dotare buna.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

E peste C5 , parerea mea .
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Eu ma refeream la noul C5. Dar sa il vedem in actiune. Din poze pare foarte misto, iar la motorizari sigur e mai bun decat Laguna 3(215 cai V6 vs maxim 170 cai 2.0 pe laguna3 pt versiunea pe benzina)
Cel mai scump C5 v3.0 e mai scump decat cea mai scumpa Laguna 3, si banuiesc ca diferenta aia se simte si in altceva decat motorizare (calitate interioara, materiale, finisaj, optionale)

Ca o comparatie vechiul Laguna (2) vs Citroen C5 vechi - Laguna 2 sta mai bine la pret si la design.
Citroen sta mai bine la spatiu, confort, stabilitate, `touch`
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Sincer mie nu prea imi place.Ca design e chiar un regres fata de modelul anterior, dupa gusturile mele. Nici nu poate fi comparata cu noul C5,e mult,mult,mult sub Citroen :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ca design exterior am zis , nici pe mine nu m`a incantat clar este sub noul c5 , desi laguna 2 mi se parea mai misto decat vechiul c5.Ca interior nu am fost in nici un c5 dar ptr renault este un salt semnificativ acest interior de la laguna 3 desi bordul in partea lui superioara este dintr-un material asemanator cu plasticul de la pragurile noastre interioare ( ala care se curata greu de la urmele de pantofi). cred ca noua tendinta in materie de design este "Kinetic" toti luandu`se dupa noul ford mondeo care chiar ca nu-mi place.cred ca c4 va ramane foarte frumos si peste 10-15 ani.Ca si comportament pe drum laguna 3 m-a impresionat prin stabilitate,confort si franare.Apropo la gropi parca nu ti se rupe inima ca la noi.
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

din pacate cred ca doar la design....
cat despre vanzari....100% se va vinde super bine...in ciuda a cum arata!

cat despre gropi...acelasi drum ca si cu campioana, nu auzeam nimic cu un Logan.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu stiu daca se va vinde chiar asa de bine nefiind o masina ieftina. banuiesc ca modelul testat de mine aprox 26 000 euro cu motorul 2.0 dci de 150 cp si cutie automata si le vor cumpara astia pe la firme
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Pai e destul de ieftina daca te uiti in aceasi clasa cam ce iti poti lua cu 26.000 euro.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bai tu vb de 25 000 eurr de parca cresc in copaci. eu sincer nu cred ca o sa-mi permit prea curand o masina la pretul asta , s-asa platesc rate de-mi sar capacele ptr 13600 eur.apropo lucrezi undeva?
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

AM CAZUT SI EU IN CAPCANA ASTA.
MIHAI OPRESTE-TE.
NU ARE ROST.
NU URMARESTE DECAT SA FACA POSTURI.
Ultima oară modificat Sâm Mar 22, 2008 12:28 am de către Aiurica, modificat 1 dată în total.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Vorbesc strict teoretic de ce competitori sunt in clasa aia la fel cum vorbesc si de Seria 7 vs A8 vs etc.
Cine naiba a zis ca vorbesc ca si cand as avea banii sa mi-o iau? :)
Formulez altfel, poate m-am exprimat prost: `pentru cine are aprox 25.000 euro si vrea sa ia o masina mai spatioasa (large family car - cum ii zic englezii), cu dotari bune si siguranta de 5 stele Laguna e o varianta buna

Apropo, de sistemul ala `revolutionar` de pe Laguna 3 cu `all wheel steering` ce ziceti ?
Asa e prezentat in mapa de presa - revolutionar.
Defapt se pare ca e un marketing bullshit, un tip care a facut drivetest zicea ca nu l-a simtit deloc.
Rotile din spate se inclina cu un anumit grad fata de pozitia `perpendiculara` pe sosea in timpul curbelor.
Si nu e deloc un sistem revolutionar cum il prezinta ei, a mai fost folosit si pe BMW 850 CSi si pe nu stiu ce japoneza din anii `90 si s-a renuntat.

Si mai jos cateva date tehnice extrase din foaia de prezentare oficiala:
Gama pe benzina cuprinde motorul 2.0 16V 140 CP cu un consum de numai 8 l/100 km in ciclu mixt; cel Turbo 2.0 16 V 170 CP, consum de 8,9 l/100 km, si motorul 1.6 16V oferind un bun raport performante/consum.
Gama diesel este reprezentata de 2 motoare de referinta: cel de 1.5 dCi 110 CP, care ofera cel mai bun raport performante/consum din segment si motorul 2.0 150 CP, leader in materie de performante, placere de a conduce si silentiozitate, consumul fiind de doar 6 l/100 km in ciclu mixt.
Pretul de intrare in gama pentru Noua Laguna este de 15 042 euro fara taxe (17 900 euro cu taxe) si corespunde versiunii berlina 1.6 16V 110 CP, echipare Expression.
Pentru Noua Laguna berlina, echipare Expression, 1.5 dCi 110 CP, pretul este de 16 303 euro fara taxe Euro; 19 401 euro pret cu taxe.
Pentru Laguna berlina, echipare Privilege, 2.0 dCi 150 CP, cutie automata, pretul este de 21 765 euro fara taxe; 25 900 euro cu taxe.
A new "Active Drive" system is introduced on the 2008 version of the Renault Laguna line. It was designed as one of several measures to increase security and stability. The Active Drive should lower the effects of under steer and decrease the chances of spinning by diverting part of the G-forces generated in a turn from the front to the rear tires. At low speeds the turning circle can be tightened so parking and maneuvering is easier.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Deese scrie:Apropo, de sistemul ala `revolutionar` de pe Laguna 3 cu `all wheel steering` ce ziceti ?
Asa e prezentat in mapa de presa - revolutionar.
Defapt se pare ca e un marketing bullshit, un tip care a facut drivetest zicea ca nu l-a simtit deloc.
Rotile din spate se inclina cu un anumit grad fata de pozitia `perpendiculara` pe sosea in timpul curbelor.
Si nu e deloc un sistem revolutionar cum il prezinta ei, a mai fost folosit si pe BMW 850 CSi si pe nu stiu ce japoneza din anii `90 si s-a renuntat.
Un sistem asemanator era prezent si pe citroen xara. Si ai sa-l vezi la masinile care participa la Trophee Rally. Probabil ca nici nu ai cum sa-l simti daca nu rupi aderenta in vreo curba, lucru care mi se pare mai mult decit firesc, deci spune-i tipului aluia ca am zis eu ca m-am abtinut sa mai spun ceva :twisted:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Noutati Auto”