probleme service diesel

Scrie răspuns
bossake
Numar Inmatriculare: Dacia Logan Prestige 1.6 16v

Re: probleme service diesel

Mesaj de bossake »

Nu am c4, sau ceva de la citroen. masina mea e trecuta in profil, si apare la fiecare postare. Mi-e greu sa cred ca nu ai observat;
sa inteleg ca a fost o intrebare rautacioasa, adica daca nu am c4 nu am voie sa postez pe aici? Daca e asa imi cer scuze si rog sa mi se stearga toate posturile.

In alta ordine de idei e normala atitidinea voastra. In special pt ca probabil multi aveti legaturi de prietenie si va cunoasteti direct cu mugurel. Apoi fara doar si poate Pro Motor valcea e un service mai mult decat decent, dovada fiind numarul mare de useri de pe forum multumiti de treaba de pe acolo.
Iar in final doar nu sunteti cu capul sa va puneti rau cu mugurel. Cine stie cand mai aveti ceva treaba pe acolo, iar dupa cum spuneam si mai sus serviceul e mult peste ATS-ul din Bucuresti :). **ultima afirmatie e subiectiva, spusa oarecum in gluma, va rog nu incepeti acum sa polemizati pe afirmatia asta**

Oricum din punctul meu de vedere toata problema a plecat de la afirmatia hazardata a lui mugurel,cum ca NU EXISTA EXTRACTOR. Daca posta, "nu lucram cu extractoare si astea sunt metodele la noi la service" era ok,si probabil nici omul nu se ataca atat. Pana la urma fiecare service are dreptul lui sa lucreze cum vrea. Esti de acord bine, nu, te duci in alta parte.

Si eu sunt de parere ca topicul ar trebui inchis. ce a fost de demonstrat s-a demonstrat ce e de acum inainte sunt doar discutii care nu mai aduc nimic constructiv. :)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

" sa inteleg ca a fost o intrebare rautacioasa, adica daca nu am c4 nu am voie sa postez pe aici? Daca e asa imi cer scuze si rog sa mi se stearga toate posturile. "

Intelegi gresit dar m-am obisnuit . Asa cum altii si-au prezentat masinile fie ele Honda sau ce mai avem non citroen asa ai putea sa faci si tu mai ales ca suntem destui care apreciem Logan 1.6 16 v...

Daca eram asa "prieteni" cum ai tu impresia stergeam/inchideam/modificam posturi sau intreg topicul insa nu a fost cazul . Afirmatia nu a fost hazardata ca nu exista acel extractor si cisu stie ptr ca i-am dat si un mail cu mai multe detalii . Pur si simplu Citroen Romania prin contract si normele lor de reparatie nu au impus ca serviceurile autorizate sa aiba acel extractor.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

bossake scrie:
Iar in final doar nu sunteti cu capul sa va puneti rau cu mugurel. Cine stie cand mai aveti ceva treaba pe acolo, iar dupa cum spuneam si mai sus serviceul e mult peste ATS-ul din Bucuresti :). **ultima afirmatie e subiectiva, spusa oarecum in gluma, va rog nu incepeti acum sa polemizati pe afirmatia asta**

Oricum din punctul meu de vedere toata problema a plecat de la afirmatia hazardata a lui mugurel,cum ca NU EXISTA EXTRACTOR. Daca posta, "nu lucram cu extractoare si astea sunt metodele la noi la service" era ok,si probabil nici omul nu se ataca atat. Pana la urma fiecare service are dreptul lui sa lucreze cum vrea. Esti de acord bine, nu, te duci in alta parte.

Si eu sunt de parere ca topicul ar trebui inchis. ce a fost de demonstrat s-a demonstrat ce e de acum inainte sunt doar discutii care nu mai aduc nimic constructiv. :)
Vezi ca vii cu niste presupuneri si insinuari care sunt total deplasate..
In alta ordine de idei, fa-ti si tu o prezentare a masinii tale
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

Pentru Mihay: Uite ca am platit (vezi factura) pentru injectorul scos... (nu stiu daca e in pret si incercarea de a-l scoate si pe cel intzepenit). Am platit cat au cerut si am plecat fara sa intreb, pt ca eram destul de suparat...
Uite si in limba franceza... extractorul... din pacate manualul oficial de reparatie nu e in limba romana (asta pe care il am eu) pentru ca e de afara, si probabil ca s-au gandit ca pentru tampitzii din r(R)omania nu e necesar, ca acolo (aci') se poate si fara... :lol: :lol: :lol:
-asa ca daca mugurel are manualul in limba romana, manualul lui e cel simplificat si redus la nivelul de tzara in care se incadreaza r(R)omania si ''servisurile'' d-aci! Adica lumea a 3-a!!!

bossake, alm... n-aveti cu cine, multumesc, ati sesizat corect problema...
aici se neaga evidenta, e un forum de ''necredinciosi''.... :lol:
Imagine

Imagine
Cat despre mersul la Valcea... din partea mea pot sa mai merg, nu stiu insa daca ma mai primesc ei!!! :lol:
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
Alm
pescuitor
Numar Inmatriculare: - -GL 91 UNU-

Mesaj de Alm »

nuu nu se neaga evidenta ; eram toti curiosi;
eu sunt impartial, dar totusi dupa atatea dovezi ,iti dau dreptate
vw passat variant 1.8T,150cp
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu ma refeream ca nu ai platit ce ti`au propus ei sa`ti faca adica sa`ti dea jos chiuloasa..e ultima oara cand iti atrag atentia. scuteste`ne de ironiile si mistourile tale ptr ca la prima o sa iei o pauza mare.
cisu

Mesaj de cisu »

are cineva experienta/ informatii despre o eventuala axa cu came (admisie) sport pentru 1,6 hdi ???
( hmmm....)
cisu

Mesaj de cisu »

si care e problema??? fac recurs! si gigi a facut...
( hmmm....)
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Axa cu came sau admisie???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
cisu

Mesaj de cisu »

Shadow scrie:Axa cu came sau admisie???
axa cu came de la admisie (sunt doua: una pe evacuare, una pe admisie)
( hmmm....)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ar fi bine sa deschizi alt topic...gasisem undeva dar nu stiu daca ptr HDI
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Nu. La HDI se face remapare. Daca vrei mai mult schimba injectoarele, turbina, eventual dar nu neaparat intercoolerul si fa din nou remapare. La axele cu came nu are sens sa umbli.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
cisu

Mesaj de cisu »

bine ca nu s-a luat nimeni de mine ca am scris ''chiuloasa'' in loc de chiulasa sau culoasa... cum era corect... dar cred ca asta a scapat celor care erau interesati sa convinga lumea ca nu exista extractor de injectoare diesel... :ok
( hmmm....)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Probabil ai remarcat deja ca acest forum nu e pentru corectii, puneri la punct, si alte chestii rautacioase sau pentru aratat cine e seful sau meseriasul ;)

P.S.: din cite stiu eu "chiulasa" e corect, dar am vazut "chiuluasa" sau "chiuloasa" asa de des folosit incit cred ca nici nu conteaza.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
cisu

Mesaj de cisu »

baty_san scrie:mei... "veverita" a vazut vreo 5 extractoare facute si calite , si cumparate profi , intinse, rupte si crapate si nu au scos celebrul injector ruginit. tu cate ai vazut "in action?"
si puneti o poza cu ceva animal (poate sa fie si domestic) sa stiu si eu cum sa-ti zic.
tot o tii cu aia 2000 de euro bagati in masina? nu te cred. (parerea mea strict personala)
poze cu extractoare .... nu merita osteneala... asteptam de la tine.
:drive din fericire n-a fost nevoie de 2000 de euro ci de 1300 cu toate piesele, manopera, consumabile... merge ca noua.
( hmmm....)
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”