sa inteleg ca a fost o intrebare rautacioasa, adica daca nu am c4 nu am voie sa postez pe aici? Daca e asa imi cer scuze si rog sa mi se stearga toate posturile.
In alta ordine de idei e normala atitidinea voastra. In special pt ca probabil multi aveti legaturi de prietenie si va cunoasteti direct cu mugurel. Apoi fara doar si poate Pro Motor valcea e un service mai mult decat decent, dovada fiind numarul mare de useri de pe forum multumiti de treaba de pe acolo.
Iar in final doar nu sunteti cu capul sa va puneti rau cu mugurel. Cine stie cand mai aveti ceva treaba pe acolo, iar dupa cum spuneam si mai sus serviceul e mult peste ATS-ul din Bucuresti
Oricum din punctul meu de vedere toata problema a plecat de la afirmatia hazardata a lui mugurel,cum ca NU EXISTA EXTRACTOR. Daca posta, "nu lucram cu extractoare si astea sunt metodele la noi la service" era ok,si probabil nici omul nu se ataca atat. Pana la urma fiecare service are dreptul lui sa lucreze cum vrea. Esti de acord bine, nu, te duci in alta parte.
Si eu sunt de parere ca topicul ar trebui inchis. ce a fost de demonstrat s-a demonstrat ce e de acum inainte sunt doar discutii care nu mai aduc nimic constructiv.